Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
2032-01-01


                                        

Для перегляду випусків клікніть "Докладніше"

23 липня 2024 року в приміщенні колишньої Дібрівської селищної ради відбулася зустріч, на якій поліцейський офіцер громади Олександр Диченко представив звіт про свою роботу за перше півріччя 2024 року.

В ході заходу поліцейський детально розповів про ситуацію з правопорядком на території його відповідальності. Особливу увагу Олександр приділив проблемам домашнього насильства та дотримання правил благоустрою. За його словами, для ефективної боротьби з цими явищами необхідний комплексний підхід, що поєднує як заходи реагування, так і постійну профілактичну роботу.

АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» інформує, що з 29 липня 2024 року, для поліпшення якості електропостачання споживачів в умовах застосування графіків примусового обмеження, і з урахуванням електрозабезпечення об’єктів водопостачання цих споживачів, було внесено зміни до діючого графіка погодинного відключення електроенергії, а саме перенесення окремих адрес споживачів до інших черг.
 

З глибоким сумом повідомляємо, що 27 липня 2024 року в обідній час на Алеї Героїв відбудеться поховання праху Гужвія Олега Івановича, відважного воїна, який віддав своє життя, захищаючи нашу країну.

Він загинув 22 березня 2022 року під час запеклого бою під Мар’їнкою Донецької області. Його тіло залишилося на окупованій території.

У 2023 році, внаслідок обміну тілами, росіяни повернули тіло Олега.

Вічна пам’ять і слава Олегу, який завжди залишиться у наших серцях!

25-26 липня 2024 року у м. Київ відбулась конференція "Конструктор туристичних стратегій : практичний інструмент для швидкого відновлення громад". На заході Міністерство інфраструктури України презентувало інструмент – конструктор туристичних стратегій, орієнтований на забезпечення сталого розвитку туризму в громадах.

23 липня в Києві відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню викликів та можливостей для розвитку громад у воєнний час. Учасниками заходу були керівники проєкту HOVERLA, представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, а також мери українських міст. Обговорення зосереджувалося на шляхах підвищення стійкості громад, їх адаптації до нових умов, а також ролі USAID у підтримці цих процесів. Миргородська громада є активним партнером проєкту USAID HOVERLA, і одним із тих, хто відкривав захід, був Миргородський міський голова Сергій Соломаха.

Шановний Вікторе Анатолійовичу! 

 

Щиро вітаємо Вас із Днем народження! В цей особливий день бажаємо Вам міцного здоров’я та людського щастя. Нехай рідні та близькі завжди підтримують і надихають Вас на нові звершення, а друзі завжди будуть готові підставити плече у будь-якій ситуації.

24 липня відбувся плановий виконком. На засіданні, яке провів міський голова Сергій Соломаха, було ухвалено низку важливих рішень для життєдіяльності громади та соціальної підтримки жителів. Основні питання стосувалися виконання бюджету Миргородської міської територіальної громади за І півріччя 2024 року та стану інтеграції внутрішньо переміщених осіб у суспільне життя нашої громади.

Меморандум про співпрацю між двома громадами сьогодні, 24 липня, підписали Миргородський міський голова Сергій Соломаха та начальник Чугуївської міської військової адміністрації Галина Мінаєва. Сторони  співпрацюватимуть над розробленням та впровадженням проєктів і програм, спрямованих на відбудову пошкодженої чи зруйнованої внаслідок збройної агресії рф інфраструктури, посилення спроможності громад реагувати на виклики, пов'язані з повномасштабним вторгненням, та покращенням якості життя мешканців громад.

Шановні водії!

Інформуємо вас, що завтра, 24 липня 2024 року, з 6:00 і до завершення робіт буде перекрито транзитний рух на вулиці Гоголя від перехрестя з вулицею Незалежності до перехрестя з вулицею Воскресінською. Це пов’язано з проведенням робіт із перекладки теплової мережі до житлового будинку за адресою вул. Гоголя, 139.

З 20 липня, за номером 15-49 громадяни та бізнес можуть отримати консультації з енергетичних питань – безкоштовно та цілодобово.

На лінії «СТРУМ» можна дізнатися:

19 липня 2024 року став трагічним днем для жителів Миргородської громади. У бою з підступним ворогом загинув наш земляк, мужній захисник України Віктор Красюк.

Віктор народився 7 травня 1986 року в селі Любівщина. Закінчив Трудолюбівську школу, здобув професію електрогазозварювальника у Полтавському професійно-технічному училищі №23. Відслужив строкову службу у ЗСУ.

Створивши міцну сім'ю з дружиною Інною, виховував двох синів – Євгена та Дмитра. Віктор був не лише чудовим фахівцем, але й щирою, доброзичливою людиною, готовою завжди допомогти.

В період  воєнного стану  в країні  можуть  запроваджувати трудову повинність – суспільно корисні роботи, які спрямовані на забезпечення життєдіяльності населення. До  суспільно корисних робіт залучаються зареєстровані безробітні та незайняті внутрішньо переміщені особи працездатного віку з числа застрахованих осіб, які не мають статусу зареєстрованого безробітного.

Сьогодні, 21 липня, орієнтовно о 12:30 на в'їзді в місто зі сторони с. Попівки (підсобне господарство курорту) зустрічаємо "живим" коридором загиблого героя Віктора Красюка.

 

Про місце і час прощання буде повідомлено додатково.

 

Церемонія прощання з нашим Захисником відбудеться завтра, 22 липня, о 12:00 в с. Любівщина.

Щоб вшанувати пам'ять Віктора, об 11:00 буде організовано живий коридор пошани на в'їзді в с. Любівщина.

Поховання відбудеться на Алеї Героїв у Миргороді.

З глибоким болем і скорботою повідомляємо, що в боротьбі за свободу і незалежність нашої держави трагічно загинув мешканець с. Любівщина, молодший сержант Красюк Віктор Григорович, 1986 р.н.

19 липня 2024 року в Сумській області, виконуючи свій військовий обов’язок, Віктор мужньо зустрів ворога, який посягнув на свободу нашої землі. Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, він до останнього подиху захищав нас і нашу незалежність.

Сервісні центри МВС у Харківській, Полтавській та Сумській областях запрошують всіх бажаючих отримати нові посвідчення водія чи замінити свої, на сучасні, європейського зразка.

Держава напряму виплачує українським родинам гроші на оздоровлення і відпочинок дитини за програмою “єОздоровлення”. Батьки можуть самостійно обрати заклад і придбати путівку. Сума на одну дитину 6-18 років – 15 980 грн.

 

Хто і як може отримати послугу – дивіться в інфографіці.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 липня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 липня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 липня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]