Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мала приватизація
2011-01-01

Відділ житлово–комунального господарства інформує

  

  

2024 рік

 

19.03.2024

Приватизація на Полтавщині:  частина будівлі побутового корпусу на приватизаційному аукціоні

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошено аукціон з приватизації - нежитлове приміщення, загальною площею 75,6 кв.м 

Локація об’єкта – Полтавська обл., м. Миргород, вул. Старосвітська, 9

Стартова ціна – 56 460,28  грн.

Прийом пропозицій  –  до 03 квітня  2024 року.

Дата аукціону без умов – 04 квітня   2024 року.

Детальна інформація про об’єкт:   https://privatization.gov.ua/product/nezhytlove-prymishhennya-zagalnoyu-ploshheyu-75-6-kv-m/

 

 

14.03.2024

На виконання вимог Закону України "Про оренду державного та комунального майна", Закону України "Про приватизацію державного і комунального майна", Закону України "Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність", у зв’язку з підготовкою електронного аукціону з оренди, договору оренди комунального майна на 2024 рік, ОЗО «Миргородський ліцей «Лінгвіст» Миргородської міської ради Полтавської області» здійснив відбір суб’єкта оціночної діяльності для проведення оцінки комунального майна - частини нежитлового приміщення площею 280,8 м2 розміщеного за адресою м. Миргород, вул. І. Білика, 4, для передачі його в оренду. Переможцем конкурсу з відбору суб’єкта оціночної діяльності комісією з питань проведення переоцінки вартості частини комунального майна освітнього закладу визнаний ФОП Бібік О.М.

21.02.2024

Миргородський ліцей «Лінгвіст»  оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності

Опорний заклад освіти «Миргородський ліцей «Лінгвіст» Миргородської міської ради Полтавської області» оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна для надання в оренду (електронний аукціон): частини  нежитлового приміщення за адресою: м.Миргород, вул.І.Білика, 4,  площею 280,8 м2.

Оплата виконаних робіт проводитиметься протягом 15 робочих днів, після підписання акту виконаних робіт, та за наявності відповідного фінансування.

Замовник оцінки майна не несе додаткових витрат виконавця, пов’язаних з оцінкою майна (проїзд до об’єкту, оцінка ветхих, ушкоджених та аварійних об’єктів, тощо.)

Учасникам необхідно надати:

1.Заяву на участь у конкурсі ;

2.Цінову пропозицію. Ціна пропозиції має бути розрахована з урахуванням ПДВ та без урахування ПДВ;

3.Установчі документи суб’єкта оцінювання:

– копія статуту(положення)– для юридичних осіб; копія паспорта, ІПН– для фізичних осіб;

– виписка з ЄДР;

– витяг ЄДРПОУ;

– довідка платника ПДВ;

– копії кваліфікаційних документів оцінювача, копія кваліфікаційного свідоцтва за напрямом - оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них;

– копії документів про підвищення кваліфікації, дійсне станом на 2024 р.;

– сертифікат суб’єкта оціночної діяльності;

  •  копії договорів на проведення оцінки майна та акти виконаних робіт/наданих послуг, підписані сторонами, які уклали ці договори, що підтверджують належне їх виконання суб'єктом оціночної діяльності.

Пропозиції подаються у запечатаному конверті за адресою: 37600, Полтавська обл.,                            м. Миргород, вул. І. Білика 4, каб.№207.

Документи приймаються до 16.00 години  06 березня 2024 року.

Конкурс відбудеться о 14.00 годині 11 березня 2024 року у приміщенні                                 ОЗО «Миргородський ліцей «Лінгвіст» Миргородської міської ради Полтавської області»  за адресою: м. Миргород, вул. І. Білика 4, каб.№207.

Телефон для довідок: 0535553100.

 

 

18.01.2024

Наказом Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях від 16.01.2024 № 16 прийнято рішення про приватизацію об’єкта державної власності малої приватизації - окремого майна - нежитлове приміщення, загальною площею 75,6 кв.м, за адресою: Полтавська обл, м. Миргород, вул. Старосвітська, 9, що перебуває на балансі Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області (код за ЄДРПОУ 13967927), орган управління – Пенсійний фонд України, шляхом продажу на аукціоні без умов.


 

2023 рік

Приватизація на Полтавщині: виробничий будинок з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами загальною площею 2212 м² на приватизаційному аукціоні

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошено аукціон з приватизації виробничого будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами, загальною площею 2212 м².

 

Локація об’єкта – Полтавська обл., Миргородський р-н, с. Сенча, вул. Перемоги, 3.

 

Стартова ціна – 7 993,20  грн.

Прийом пропозицій  – до 18 грудня  2023 року.

Дата аукціону без умов – 19 грудня  2023 року.

 

Детальна інформація: https://privatization.gov.ua/product/vyrobnychyj-budynok-z-gospodarskymy-dopomizhnymy-budivlyamy-ta-sporudamy-u-skladi-kontora-a-1-a-a1-220-7-kv-m-kontrolno-propusknyj-punkt-b-53-0-kv-m-stolyarna-majsternya-v-282-6-kv-m-mehanic/


 

28.11.2023

Приватизація на Полтавщині: оголошено онлайн-аукціон з приватизації громадського будинку (магазин), загальною площею 64,8 кв. м, за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н, м. Миргород, вул. Робітнича, 20 . 

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях оголошує про проведення онлайн-аукціону з приватизації громадського будинку (магазин), загальною площею 64,8 кв. м, за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н,  м. Миргород, вул. Робітнича, 20  

Зазначений актив розташований за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н, м. Миргород, вул. Робітнича, 20 та перебуває на балансі Полтавської експедиції по геофізичним дослідженням у свердловинах державного геофізичного підприємства «Укргеофізика» (код ЄДРПОУ 21044912).

Стартова ціна об’єкту приватизації – 4 842,06  грн.

Онлайн-аукціон без  умов з продажу об’єкта відбудеться 13 грудня 2023 року, прийом заявок для участі в аукціоні триватиме до 12 грудня  2023 року.

Детальна інформація про об’єкт:

на сайті: https://privatization.gov.ua/product/gromadskyj-budynok-magazyn-zagalnoyu-ploshheyu-64-8-kv-m-2/

 

Для участі в аукціоні необхідно зареєструватись на будь-якому із підключених до системи  Прозорро.Продажі майданчиків. Детальна інформація про електронні майданчики: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2


 

 

2.11.2023

Комунальне некомерційне підприємство «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Миргородської міської ради Полтавської області повідомляє, що за результатами конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна:

– оренда комунального майна (електронні аукціони) :

№ п/п

Найменування об'єкта

Адреса об'єкта

Площа, м2

1

частина нежитлового приміщення (будівля поліклініки)

м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А

18,5

Переможець ФОП БІБІК Олександр Миколайович.

 

 


 

23.10.2023

Комунальне некомерційне підприємство «Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Миргородської міської ради Полтавської області оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, які будуть залучені до проведення незалежної оцінки комунального майна:  оренда комунального майна (електронні аукціони).

№ п/п

Найменування об'єкта

Адреса об'єкта

Площа, м2

1

частина нежитлового приміщення (будівля поліклініки)

м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А

18,5

Оплата виконаних робіт проводитиметься протягом 15 робочих днів, після підписання акту виконаних робіт, та за наявності відповідного фінансування.

Замовник  оцінки майна не несе додаткових витрат виконавця, пов’язаних з оцінкою майна (проїзд до об’єкту, оцінка ветхих, ушкоджених та аварійних об’єктів, тощо.)

 

Учасникам необхідно надати:

1. Заяву на участь у конкурсі ;

2. Цінову пропозицію . Ціна пропозиції має бути розрахована з урахуванням ПДВ та без урахування ПДВ;

3. Установчі документи суб’єкта оцінювання:

– копія статуту(положення)– для юридичних осіб; копія паспорта, ІПН– для фізичних осіб;

– виписка з ЄДР;

– витяг ЄДРПОУ;

– довідка платника ПДВ;

– копії кваліфікаційних документів оцінювача: копія кваліфікаційного свідоцтва за напрямами: - оцінка нерухомих речей (нерухомого майна, нерухомості), у тому числі земельних ділянок, та майнових прав на них;- оцінка цілісних майнових комплексів;  копії документів про підвищення кваліфікації, дійсне станом на дату подачі пропозиції; сертифікати суб’єктів оціночної діяльності;

– копії договорів на проведення оцінки майна та акти виконаних робіт/наданих послуг, підписані сторонами, які уклали ці договори, що підтверджують належне їх виконання суб'єктом оціночної діяльності;

Пропозиції  подаються у запечатаному конверті за адресою: 37600, Полтавська обл.,  м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А, каб.№ 404.

Документи приймаються до 15.00 години  31 жовтня 2023 року.

Конкурс відбудеться о 14.00 годині 01 листопада 2023 року у приміщенні будівлі поліклініки КНП «Миргородський міський центр ПМСД» за адресою: м. Миргород, вул. Гоголя, 149-А, каб.№ 404.

Телефон для довідок: 0535550362.

 

 

06.09.2023

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради у відповідності до  Законів України "Про публічні закупівлі","Про місцеве самоврядування в Україні", Постанови Кабінету міністрів України "Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт, і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування", від 12.10.2022 р. №1178 (зі змінами) проводить процедуру відкритих торгів по закупівлі "Постачання природного газу, код ДК 021:2015 - 09120000-6 Газове паливо (09123000-7 - природний газ) для потреб відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (ЄДРПОУ 38468303)", детальну інформацію про закупівлю  можна отримати на платформф "Прозорро", Ідентифікатор закупівлі        UA-2023-09-06-013503-a, ID83aa71653b904240b6c4ed09388ae01b, Ідентифікатор плану            UA-P-2023-09-06-004097-b.

 

 

21.08.2023

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди нежитлового приміщення, розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, м. Миргород, вул. Кашинського,21 , приміщення 201, площею 17,6 м2.

 

  1. Балансоутримувач: Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 17,6 м2
  4. Площа загального користування 10,2 м2
  5. Цільове призначення: офісне  приміщення 
  6. Термін оренди становить 5 років
  7. Вартість приміщення, згідно незалежної оцінки – 193200 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  8. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  9. Орендна ставка – 18 %
  10. Стартова орендна плата: за рік – 17388.00 грн., за 1 місяць – 1449,00 грн.
  11. Реєстраційний внесок  – 670,00 грн.
  12. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  13. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

14. Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску :

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр  UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

Для  орендної плати:

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

15. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

16. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

17.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

18. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

19. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

 

15.08.2023

15.08.2023

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди: нежитлового приміщення,  розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, Миргородський р–н, с. Хомутець, вул. Центральна, 51, площею 65 м2.

 

  1. Балансоутримувач  – Відділ культури Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Сорочинська, 14а, тел.0535552069)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 65 м2
  4. Цільове призначення: розміщення технічних засобів, які надають послуги рухомого (мобільного) зв’язку операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги доступу до Інтернету   
  5. Термін оренди становить 5 років
  6. Вартість нерухомого майна , згідно незалежної оцінки – 80000 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  7. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  8. Орендна ставка – 18 %
  9. Стартова орендна плата: за рік – 14400 грн., за 1 місяць – 1200 грн.
  10. Реєстраційний внесок   – 670,00 грн.
  11. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  12. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

  1. Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску:

Відділ культури Миргородської міської ради

м. Миргород, вул.Незалежності 20/17

Р/р UA988201720314291014203035770

в ГУДКСУ в Полтавській області

МФО 820172, код за ЄДРПОУ: 23551636

Для сплати орендної плати:

Відділ культури Миргородської міської ради

м. Миргород, вул.Незалежності 20/17

Р/р UA988201720314291014203035770

в ГУДКСУ в Полтавській області

МФО 820172, код за ЄДРПОУ: 23551636

14. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

15. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

16.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

17. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

18. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди: нежитлового приміщення,  розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, м. Миргород, вул. Кашинського,21 , приміщення 201, площею 17,6 м2.

 

  1. Балансоутримувач  – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 17,6 м2
  4. Площа загального користування 10,2 м2
  5. Цільове призначення: офісне  приміщення 
  6. Термін оренди становить 5 років
  7. Вартість приміщення, згідно незалежної оцінки – 193200 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  8. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  9. Орендна ставка – 18 %
  10. Стартова орендна плата: за рік – 34776.00 грн., за 1 місяць – 2898,00 грн.
  11. Реєстраційний внесок   – 670,00 грн.
  12. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  13. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

14. Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску :

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр  UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

Для  орендної плати:

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

15. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

16. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

17.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

18. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

19. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я по об’єкту оренди: нежитлового приміщення,  розташованого за адресою: 37600, Полтавська область, м. Миргород, вул. Кашинського,21 , приміщення 201, площею 11,5 м2.

 

  1. Балансоутримувач  – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)
  2. Орендодавець – Відділ житлово – комунального господарства Миргородської міської ради (м. Миргород, вул. Якова Усика, 7, тел.0535552067)  
  3. Площа оренди становить 11,5 м2
  4. Площа загального користування 10,2 м2
  5. Цільове призначення: офісне  приміщення для розміщення громадської приймальні депутатів місцевих рад
  6. Термін оренди становить 5 років
  7. Вартість приміщення, згідно незалежної оцінки – 132100 грн., виконавець – ТОВ "Консалтингова компанія "ФОРЕКС", дата завершення складання звіту – 21.07.2023 р., рецензія на оцінку складена ТОВ "Біном–груп" від 24.07.2023 р. 
  8. Надання дозволу в суборенду – не дозволяється
  9. Орендна ставка – 3 %
  10. Стартова орендна плата: за рік – 3963,00 грн., за 1 місяць – 330,25 грн.
  11. Реєстраційний внесок   – 670,00 грн.
  12. Гарантійний внесок (0,5 мінімальної заробітної плати на 01.01.2023 р.) – 3350,00 грн.
  13. Інформація про комунікації:

– теплопостачання централізоване - наявне;

- водопостачання і водовідведення централізоване - наявне;

- електропостачання - наявне;

14.Інформація про наявність окремих рахунків на об’єкт оренди:

Для сплати гарантійного, реєстраційного внеску :

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

Для  орендної плати:

Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради

м. Миргород, вул. Я.Усика, 7

Рр UA178201720314231017203084843

Держказначейська служба

України, м.Київ,

МФО 820172, код ЄДРПОУ 38468303

15. Оплата комунальних послуг та утримання орендованого майна – договір відшкодування.

16. Плата за користування площами загального користування – включається до оплати за комунальні послуги .

17.Обов’язкові податки, збори та платежі, які передбачені діючим на орендних відносин законодавством сплачується Орендарем, незалежно від того чи має Орендодавець пільги звільнення від відповідних сплат.

18. Контактна особа – головний спеціаліст відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради Романенко Леся Миколаївна (тел.0673556091)

19. Аукціон з оренди проводиться на електронному майданчику "Прозорро–Продажі".

 

 

 

6.06.2023

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

 

Миргородської міської ради Полтавської області про проведення в електронній торговій системі продажу на аукціоні з умовами об’єкта малої приватизації – нежитлового приміщення – будівлі громадського туалету, загальною площею 14,9 м2 за адресою: 37600, Полтавська обл.,м. Миргород, вул. Гоголя, 153–В, що перебуває на балансі відділу житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ 38468303)

 

  1. Інформація про об’єкт приватизації:
    • Назва об’єкта приватизації: нежитлове приміщення – будівля громадського туалету, загальною площею  14,9 м2 за адресою: 37600, Полтавська обл., м. Миргород,  вул. Гоголя, 153-В (далі – об’єкт).

 

Місцезнаходження об’єкта: Полтавська обл.,м. Миргород, вул. Гоголя 153–В .

Відомості про об’єкт нерухомого майна: нежитлове приміщення, яке розташоване в центрі міста, площею 14,9 м2. Елементи об’єкта: висота приміщення 2.80 м, фундамент – цегляно-щебеневий, стіни – цегла, покрівля – руберойд, перекриття – дерев’яні балки, підлога –  цемент, стяжка, вікна, двері – відсутні.

Інженерне обладнання: електрика, водопровід та каналізація відсутні.

Загальний технічний стан об’єкта – потребує капітального ремонту.

Об’єкт приватизації розташований на головній вулиці міста.

Під’їзна дорога – асфальтове покриття.

Функціональне використання  – будівля громадського туалету (вбиральня)

 Право комунальної власності територіальної громади міста в особі Миргородської міської ради зареєстровано 07.08.2015 р., реєстраційний №697844153109.

Відомість про земельну ділянку, на якій розташований об’єкт приватизації: земельна ділянка,на якій розташований об’єкт – кадастровий номер 5310900000:50:028:0419.

Інформація про договори оренди об’єкта або його частини: в оренді не перебуває.

Інформація про балансоутримувача: Відділ житлово–комунального господарства Миргородської міської ради (ідентифікаційний код згідно з ЄДРПОУ 38468303 ), 37600, Полтавська обл., м. Миргород, вул. Я. Усика, 7, тел. (05355) 5 – 29 – 77, 5 – 20 – 67,
  тел./факс (05355) 5 – 29 – 66. Адреса електронної пошти: [email protected].

  1. Інформація про аукціон:

      Спосіб проведення аукціону: аукціон з умовами – відшкодування витрат з оцінки та рецензування оцінки  майна, збереження профілю об’єкту – будівля туалету (вбиральня).

      Дата та час проведення аукціону: аукціон в електронній формі буде проведено
  15 червня 2023 року,
час проведення визначається електронною торговою системою автоматично.

      Строк подання заяви на участь в електронному аукціоні з умовами -  протягом 5 робочих днів.  

Для участі в електронному аукціоні особа, яка має намір взяти участь у ньому, через свій особистий кабінет здійснює подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів та сплачує реєстраційний, гарантійний внески.

  1. Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація об’єкта:

 

Приватизація об’єкта комунальної власності – нежитлового приміщення, нежитлове приміщення – будівля громадського туалету, загальною площею  14,9 м2 за адресою: 37600, Полтавська обл., м. Миргород,  вул. Гоголя, 153-В .

Експерта оцінка об’єкта малої приватизації для продажу складає (без ПДВ) 46200 грн.00 коп. (сорок шість тисяч двісті гривень 00 коп.)

Дата оцінки – 04.05.2023 р.

Дата складання звіту – 04.05.2023 р.

Суб’єкт оціночної діяльності – ФОП Бібік О.М. ( інд.№2701403192)

Рецензія на оцінку – ТОВ "Біном–груп" ( код.38377892) 26.05.2023 р.

Вартість послуг з оцінки – 2000 грн., вартість послуг з рецензування оцінки – 1000 грн.

Стартова ціна об’єкта для аукціону  –  46200 грн.00 коп. (сорок шість тисяч двісті гривень 00 коп.) , на остаточну суму пропозиції нараховується ПДВ

Розмір гарантійного внеску(20% від стартової ціни  об’єкту )  – 9240 грн. 00 коп.

Розмір реєстраційного внеску (0,2 мінімальної заробітної плати, станом на 01.01.2023 р.) – 1340 грн.

Крок аукціону – 3 % від стартової ціни об’єкта для аукціону - 1386 грн.00 коп.

На остаточну ціну продажу об’єкта нараховується ПДВ в розмірі 20 %.

Умови продажу :

– відшкодування витрат з оцінки та рецензування оцінки  майна.

Аукціон з продажу  об’єкта малої приватизації буде проводитись на електронному майданчику Прозорро –продажі, унікальний код об’єкту RAS001-UA-20230517-35219.

Покупець об’єкта комунальної власності має відповідати вимогам, які зазначені у статті 8 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”.

Потенційні покупці зобов’язані через свої особисті кабінети здійснити подання заяви на участь в електронному аукціоні шляхом заповнення електронної форми і завантаження електронних копій документів відповідно до п. 7. ст. 14 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”, а саме:

1) для потенційних покупців – фізичних осіб – громадян України – копія паспорта громадянина України;

2) для іноземних громадян - копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних покупців – юридичних осіб:

витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань України – для юридичних осіб – резидентів;

документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, – для юридичних осіб – нерезидентів;

інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

остання річна або квартальна фінансова звітність;

4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом), на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації;

5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу;

6) довідка довільної форми , що учасник аукціону не походить від держави агресора;

7) довідка довільної форми, що учасник аукціону ознайомлений з умовами аукціону та з станом нерухомого майна, яке пропонується до продажу.&

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]