Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Повідомлення про оприлюднення регуляторних актів
2011-01-01

2023 рік

 

Повідомлення про оприлюднення:

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту "Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів"

На громадське обговорення виноситься проєкт рішення міської ради "Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів", розроблений відділом моніторингу місцевих податків та з питань зайнятості Миргородської міської ради.

Даний проєкт регуляторного акту визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Ставка збору встановлюється за кожен день провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів у гривнях за квадратний метр площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності, у розмірі 0,001% мінімальної заробітної плати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року. Проєктом рішення також визначено перелік земельних ділянок, відведених для організації та провадження діяльності із забезпечення паркування транспортних засобів, їх місцезнаходження, загальна площа, технічне облаштування, кількість місць для паркування.

Пропозиції та зауваження до проєкту рішення приймаються до 23 червня 2023 року відділом моніторингу місцевих податків та з питань зайнятості Миргородської міської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 17, кабінет №9 в електронному вигляді на e-mail: [email protected] або за телефоном 05355 5 20 42.

 

Проєкт рішення

Аналіз регуляторного впливу

 

Повідомлення про оприлюднення:

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - Правил благоустрою територій населених пунктів Миргородської міської територіальної громади

Зміст проекту рішення:

Унаслідок проведення адміністративно-територіальної реформи утворена Миргородська міська територіальна громада, до складу якої, крім міста Миргород, увійшли села: Білики, Лещенки, Марченки, Милашенкове, Вовнянка, Гаркушинці, Рибальське, Дібрівка, Верховина, Веселе, Глибоке, Котлярі, Показове, Стовбине, Шпакове, Зубівка, Руда, Кибинці, Бієве, Петрівці, Кузьменки, Слобідка, Мальці, Носенки, Осове, Хомутець, Довгалівка, Малі Сорочинці, Шахворостівка, Деркачі, Любівщина, Малинівка, Трудолюб, Ярмаки, Ємці, Єрки.

Стаття 10 Закону України „Про благоустрій населених пунктів” визначає, що до повноважень міських рад у сфері благоустрою населених пунктів належить затвердження правил благоустрою територій населених пунктів.

Наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту» затверджено Типові правила та вимоги щодо благоустрою території населених пунктів, які встановили нові правила та механізми їх дотримання. У разі якщо місцевою радою не прийнято рішення про затвердження правил благоустрою населеного пункту, застосовуються Типові правила, але при цьому не будуть враховані місцеві особливості, а отже не вдасться в повній мірі вирішити проблеми громади в сфері благоустрою.

З метою розроблення і здійснення ефективних і комплексних заходів з утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об'єктів загального користування, а також природних ландшафтів, інших природних комплексів і об'єктів; організації належного утримання та раціонального використання територій, будівель, інженерних споруд та об'єктів рекреаційного, природоохоронного, оздоровчого, історико-культурного та іншого призначення; створення умов для реалізації прав та виконання обов’язків суб'єктами у сфері благоустрою населених пунктів.

Відповідно до Конституції України і Законів України „Про благоустрій населених пунктів”, „Про місцеве самоврядування в Україні”, „Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, „Про охорону навколишнього природного середовища”, „Про відходи”, “Про автомобільний транспорт”, “Про дорожній рух”, «Про охорону культурної спадщини», «Про органи самоорганізації населення», «Про оцінку впливу на довкілля», «Про природно-заповідний фонд України», «Про поховання та похоронну справу», Водного кодексу України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Кодексу цивільного захисту та інших документів чинного законодавства України.

 

Поштова та електронна адреса розробника проекту:

Поштова адреса: вул. Якова Усика, 7, м. Миргород, Полтавська область, 37600, [email protected], тел.: (05355) 5-29-66 Відділ управління житлово-комунального господарства.

 

Спосіб оприлюднення регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу:

Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу буде розміщений на веб-сайті Миргородської міської ради за адресою: http://myrgorod.pl.ua/. Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту рішення та аналізу його регуляторного впливу.

 

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово за адресою: вул. Якова Усика, 7, м. Миргород, Полтавська область, 37600 або на електронну адресу: [email protected]

 

Перелік документів для ознайомлення:

  1. Проект рішення Миргородської міської ради "Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Миргородської міської територіальної громади".
  2. Правила благоустрою територій населених пунктів Миргородської міської територіальної громади.
  3. Аналіз регуляторного впливу проекту регуляторного акту – рішення Миргородської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою територій населених пунктів Миргородської міської територіальної громади».

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту

«Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території  Миргородської міської територіальної  громади»

 

З метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань на виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Миргородської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Миргородської міської територіальної  громади» з відповідним аналізом регуляторного впливу, який розроблений Миргородською міською радою (вул. Незалежності, 17, м. Миргород, Полтавська область, 37600, тел. (05355) 5-25-01, e-mail: [email protected])

Регуляторний акт передбачає затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території Миргородської міської територіальної  громади та Порядку визначення плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів на території Миргородської міської територіальної  громади, а також визначити правове регулювання в сфері зовнішньої реклами на території громади.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 15 квітня 2023 року управлінням архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю Миргородської міської ради в письмовому вигляді на адресу: каб. 3, прим. 9, вул. Сорочинська, 53, м. Миргород, Полтавська область, 37600 та e-mail: [email protected] або в усній формі за                тел. (05355) 5-25-25, (05355) 5-07-06.

Проект регуляторного акту розміщено  на офіційному вебсайті Миргородської міської ради: http://myrgorod.pl.ua:

Проект рішення

Правила розміщення зовнішньої реклами

Порядок визначення плати

Аналіз регуляторного впливу

 


2022 рік

 

Повідомлення про оприлюднення:

 

Повідомлення

про оприлюднення проєкту регуляторного акту "Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють в режимі маршрутного таксі, в місті Миргороді"

На громадське обговорення виноситься проєкт рішення виконавчого комітету міської ради "Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють в режимі маршрутного таксі, в місті Миргороді", розроблений Миргородською міською радою.

Дане рішення визначає встановлення тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування, який працює в режимі маршрутного таксі, в місті Миргороді у розмірі 10,00грн.

Пропозиції та зауваження приймаються до 08 січня 2022 року відділом економіки та туризму Миргородської міської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 17, або в електронному вигляді на е-mail: [email protected], тел. 05355 5 21 44.

Аналіз регуляторного впливу

 


 

2021 рік

 

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення плати за землю, як складової податку на майно"

На громадське обговорення виноситься проект рішення міської ради "Про встановлення плати за землю, як складової податку на майно", розроблений Миргородською міською радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Відповідно до норм Податкового кодексу України ставка земельного податку за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено, встановлюється у розмірі не більше 3 відсотків від їх нормативної грошової оцінки, для земель загального користування - не більше 1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки, а для сільськогосподарських угідь - не менше 0,3 відсотка та не більше 1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки, а для лісових земель - не більше 0,1 відсотка від їх нормативної грошової оцінки. Ставка земельного податку встановлюється у розмірі не більше 12 відсотків від їх нормативної грошової оцінки за земельні ділянки, які перебувають у постійному користуванні суб'єктів господарювання (крім державної та комунальної форми власності).

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 15 травня 2021 року відділом економічного прогнозування та туризму Миргородської міської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 17, каб. № 6, або в електронному вигляді на e-mail: [email protected] , тел.05355 5 21 44.

Аналіз регуляторного впливу

Перелік пільг

Ставки

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

 про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, як складової податку на майно"

На громадське обговорення виноситься проект рішення міської ради "Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, як складової податку на майно", розроблений Миргородською міською радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Передбачається встановлення ставок:

  • для юридичних осіб - 1,3 відсотка розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 квадратний метр загальної площі об'єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.
  • для фізичних осіб - 0,8 відсотка розміру мінімальної заробітної плати встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, за 1 квадратний метр загальної площі об'єкта житлової та нежитлової нерухомості, в тому числі його часток.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 15 травня 2021 року відділом економічного прогнозування та туризму Миргородської міської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 17, каб. № 6, або в електронному вигляді на e-mail: [email protected] , тел.05355 5 21 44.

Аналіз регуляторного впливу

Перелік пільг

Ставки

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення транспортного податку як складової податку на майно"

На громадське обговорення виноситься проект рішення міської ради "Про встановлення транспортного податку, як складової податку на майно", розроблений Миргородською міською радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Ставка податку встановлюється у розрахунку на календарний рік у розмірі 25000 гривень за кожен легковий автомобіль, з року випуску якого не більше п'яти років (включно) та середньоринкова вартість якого становить 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 15 травня 2021 року відділом економічного прогнозування та туризму Миргородської міської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 17, каб. № 6, або в електронному вигляді на e-mail: [email protected] , тел.05355 5 21 44.

Аналіз регуляторного впливу

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення туристичного збору "

На громадське обговорення виноситься проект рішення міської ради "Про встановлення туристичного збору", розроблений Миргородською міською радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Ставку туристичного збору пропонується встановити за кожну добу тимчасового розміщення особи у місцях проживання (ночівлі) у розмірі 0,5 відсотка -для внутрішнього туризму та 0,5 відсотка-для в’їзного туризму від розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року, для однієї особи за одну добу тимчасового розміщення.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 15 травня 2021 року відділом економічного прогнозування та туризму Миргородської міської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 17, каб. № 6, або в електронному вигляді на e-mail: [email protected] , тел.05355 5 21 44.

Аналіз регуляторного впливу

Перелік податкових агентів

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення єдиного податку для суб'єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності "

На громадське обговорення виноситься проект рішення міської ради "Про встановлення єдиного податку для суб'єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності ", розроблений Миргородською міською радою.

Дане рішення визначає основні елементи податку, які є обов'язковими під час встановлення податків і зборів. Передбачається встановлення ставок:

  • для I групи у розмірі 10 відсотків від розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб установленого законом на 01 січня податкового (звітного) року;
  • для II групи у розмірі 20 відсотків від розміру мінімальної заробітної плати, установленої законом на 01 січня податкового (звітного) року.

Пропозиції та зауваження до проекту рішення приймаються до 15 травня 2021 року відділом економічного прогнозування та туризму Миргородської міської ради у письмовому вигляді за адресою: вул. Незалежності, 17, каб. № 6, або в електронному вигляді на e-mail: [email protected] , тел.05355 5 21 44.

Аналіз регуляторного впливу

Ставки

 


 

2020 рік

 

повідомлення про оприлюднення  проєкту рішення регуляторного акта про затвердження Положення про єдиний податок та встановлення ставок єдиного податку, Повідомлення про оприлюднення Положення про єдиний податок та встановлення ставок єдиного податку, Аналіз регуляторного впливу,  Ставки податку, проєкт рішення

 

- повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення міської ради "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку" Аналіз регуляторного впливуПовідомлення про оприлюдненняСтавки земельного податку

 

- повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення міської ради «Про встановлення ставок податку на  нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Миргородської міської ради Полтавської області» Аналіз регуляторного впливуДодаток 1Додаток 2Проєкт рішенняПовідомлення про оприлюдненняПропозиція, Аналіз регуляторного впливуДодаток 1, Додаток 2,  Проєкт рішення 

 

повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта "Про затвердження Положення про туристичний збір в м. Миргород", Проєкт рішення Про затвердження Положення про туристичний збір  в м. Миргород

 


 

2019 рік

 

- повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту – рішення міської ради "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку"  Аналіз регуляторного впливуПовідомлення про оприлюднення, Ставки земельного податку

 

- повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту  Про затвердження Положення про єдиний податок та встановлення ставок єдиного податку,  Аналіз  регуляторного впливу,  Положення Ставки

 

- повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта. Проект рішення міської ради Про встановлення транспортного податку на 2020 рік та затвердження Положення про порядок нарахування та сплати транспортного податку, як складової податку на майно, Положення про порядок нарахування та сплати транспортного податку, як складової податку на майно, Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Миргородської міської ради " Про встановлення транспортного податку на 2020 рік та затвердження Положення про порядок нарахування та сплати транспортного податку, як складової податку на майно ",Тест малого підприємництва (М-Тест)

 

 - повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта. Проект рішення міської ради Про затвердження Положення  про туристичний збір в м. Миргород, Положення про туристичний збір в м. Миргород, Аналіз регуляторного впливу проекту рішення " Про затвердження Положення про туристичний збір в м. Миргород",Тест малого підприємництва (М-Тест)

 


 

2018 рік

 

- повідомлення про оприлюднення регуляторного акту Про затвердження норм утворення твердих побутових відходів в упорядкованих будинках та будинках приватного сектора, підприємствах, установах, організаціях м. Миргород, ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного актаАналіз регуляторного впливу

 

- повідомлення про оприлюднення, аналізу регуляторного впливу, проект рішення "Про затвердження у новій редакції Програми приватизації об'єктів комунальної власності міста, Переліку об'єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2018 році та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об'єктів малої приватизації" 

 

повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення граничного тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють в режимі маршрутного таксі."

 

повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Миргородської міської ради Полтавської області на 2019 рік"

 

повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку"

 

повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження Положення про порядок визначення та відшкодування збитків у сфері земельних відносин у м. Миргороді в новій редакції "

 

- повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження в новій редакції Положення про єдиний податок"

 

- повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності в місті Миргороді"

 


 

2017 рік

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження Програми приватизації об’єктів комунальної власності міста на 2018 рік та Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2018 році"

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження Порядку передачі в оренду  комунального майна міста Миргород, Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно та пропозиції її розподілу, Орендних ставок за використання майна територіальної громади м. Миргорода, Типового договору оренди комунального майна на 2018 рік"

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Миргорода"

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про внесення змін до рішення 12 сесії міської ради 7 скликання від 30.06.2016 року  №2 "Про затвердження Положення про порядок нарахування та сплати земельного податку юридичними та фізичними особами, як складової податку на майно у новій редакції"

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про затвердження в новій редакції Положення про єдиний податок"

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту "Про встановлення граничного розміру тарифу на перевезення пасажирів автотранспортом, який працює у режимі маршрутного таксі"

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у місті Миргороді в новій редакції»

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Миргородської міської ради «Про затвердження нової редакції Порядку присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна в місті Миргороді»

 

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Порядок пайової участі замовників у розвитку інфраструктури м. Миргорода в новій редакції»

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Миргородської міської ради “Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб у місті Миргород”

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Миргородської міської ради “Про затвердження Порядку передачі в оренду комунального майна міста Миргород, Методики розрахунку орендної плати за комунальне майно та пропозиції її розподілу, Орендних ставок за використання майна територіальної громади м. Миргорода, Типового договору оренди комунального майна на 2017 рік”

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Миргородської міської ради “Про затвердження Програми приватизації об’єктів комунальної власності міста на 2017 рік та Переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації у 2017 році”

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення сесії міської ради «Про затвердження Положення про дольову участь власників квартир (квартиронаймачів) у поточному, капітальному ремонтах (реконструкції, модернізації) в багатоквартирних житлових будинках»

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення сесії міської ради «Про затвердження Положення про порядок розміщення телекомунікаційних мереж, мереж зв’язку та іншого слабкострумового обладнання (Інтернету, кабельного телебачення, супутникових та ефірних телевізійних антен, антен радіозв’язку, охоронних засобів, інших пристроїв) на мережах системи вуличного освітлення , що належать до власності територіальної громади м. Миргорода»

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення розміру тарифу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, який працює в режимі  маршрутного таксі»

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення сесії міської ради «Про затвердження в новій редакції Положення про порядок нарахування та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки»

 

Повідомлення про оприлюднення проекту рішення Миргородської міської ради «Про затвердження комплексної схеми розміщення стаціонарних тимчасових споруд (існуючих і перспективних) для провадження підприємницької діяльності  на території міста Миргорода»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]