Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів


                                        

Для перегляду випусків клікніть "Докладніше"

Шановні мешканці та гості Миргородської громади!

 

З метою забезпечення вашої безпеки та охорони здоров'я, нагадуємо про діючу заборону на проведення масових заходів у нашому районі. Це рішення ухвалене Оперативним штабом з оборони Миргородського району у зв'язку з погіршенням безпекової ситуації.

Заборона стосується всіх видів масових заходів, без винятку, включаючи:

 До уваги жителів громади! Нагадуємо про переліки захисних споруд і укриттів, розташованих на території Миргородської  громади 

Громадяни, чиє житло зазнало пошкоджень унаслідок збройної агресії рф, можуть отримати компенсацію на відновлення з державного, обласного, місцевого бюджету.

Вчасно, достовірно та з перших вуст про ситуацію в Миргородській громаді читайте з офіційних джерел в нашому:

   

   

   

   

Щодня, о 9:00,  ми вшановуємо українців, які загинули від рук російських окупантів, Загальнонаціональною хвилиною мовчання. Не забуваймо українців! Ніколи!

 

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що Кабінетом Міністрів України Постановою від 23 серпня 2024 року № 967 (далі – Постанова № 967) внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 413 «Про порядок повідомлення Державній податковій службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу/укладення гіг-контракту» (із змінами). Постановою № 967 затверджено нову форму повідомлення про прийняття працівника (домашнього працівника) на роботу/припинення трудового договору з домашнім працівником.

У День захисників і захисниць Миргородський міський голова Сергій Соломаха разом з начальником Миргородської районної військової адміністрації Віталієм Дяківничем, секретарем Миргородської міської ради Олександром Гуржієм та начальником групи психологічної підтримки Миргородського РТЦК та СП майором Богданом Зубченком зустрілися із родинами полеглих воїнів та вручили державні нагороди і відзнаки «Почесний громадянин Миргородської міської територіальної громади» (посмертно), а також  відомчі відзнаки захисникам України. Докладніше -  у відео сюжеті.

Дорогі ветерани та шановні представники старшого покоління!

Сердечно вітаю вас з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана!

Цей день є особливим приводом висловити нашу глибоку повагу та вдячність за ваш неоціненний внесок у розвиток нашої громади, за трудові досягнення та самовіддану службу рідній землі. Ваш досвід, мудрість та життєва енергія є безцінними скарбами, якими ви щедро ділитеся з молодшим поколінням.

Щиро вітаю українських героїв із Днем захисника і захисниці!

Дякую всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей і наших осель, хто захищає цілісність нашої держави. Усім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять сьогодні нашу землю від російського агресора. Всім волонтерам, які стали “мирними” воїнами і надійними захисниками в тилу. Усім борцям за українську незалежність — від козацьких часів і до сьогодні, які присвятили свої життя служінню українському народу.

Минулого тижня відбулися Загальні збори Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України, які зібрали сільських, селищних та міських голів громад-членів Асоціації з усієї Полтавської області. У заході взяли участь народні депутати України Андрій Боблях та Олексій Мовчан, а також виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

Сьогодні у Миргороді та селах Миргородської громади вшанували полеглих воїнів і привітали захисників та захисниць України з їхнім днем. З цієї нагоди відбувся тематичний захід на Алеї Слави. З квітами та портретами полеглих земляків на алеї зібралися керівники району та громади, військові, правоохоронці та громадськість. У хвилині мовчання присутні схилили голови за загиблими за Україну від російського агресора та спільно помолилися за мир в Україні.

 1 жовтня, з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Миргородської міської ради відбулася тепла та душевна подія. Для мешканців відділення концертну програму представили талановиті артисти хорового гуртка Університету третього віку с.Петрівці Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради.

Ушановуючи пам'ять захисників, які віддали життя за територіальну цілісність і незалежність України, на фасаді Миргородського коледжу відкрили меморіальну дошку випускникам цього закладу. Імена і прізвища  Героїв, які до останнього подиху залишилися вірними своїй країні, своєму народові, своїм родинам, відтепер навічно закарбовані в граніті і серцях миргородців.

Наш обов'язок – вшанувати пам'ять усіх українських захисників і захисниць, які віддали своє життя за незалежність нашої країни.
 
Пам'ятаємо. Вдячні. Єдині.

У День захисників і захисниць України, 1 жовтня, Миргородська та Берестинська міські ради зробили важливий крок на шляху до спільного розвитку – підписали меморандум про співпрацю. Ця подія стала черговим свідченням того, що об’єднання зусиль у складні часи – це найкращий шлях до успіху.

Миргородські ліцеїсти -  вихованці Миргородської філії Полтавська Мала Академія Наук взяли  участь в обласному конкурсі постерів «Герої не вмирають». Серед 74 творчих проєктів 34 відзначені грамотами, серед них - роботи наших ліцеїстів. Молоді патріоти, які бережуть у серцях памʼять про Героїв і виявили бажання донести їхній подвиг до інших, створили 10 постерів.

Зранку 30 вересня на території  Полтавської області спостерігається погіршення стану атмосферного повітря. За даними станцій громадського моніторингу стан повітря на Полтавщині має «помірний рівень» за показником РМ2,5 (тверді частки, діаметром менше 2,5 мкм).

Нині на Полтавщині різними видами пенсійного забезпечення та консультаційними послугами охоплено близько 15 тисяч пенсіонерів, що мають статус ветеранів війни. Переважна більшість з них – 10404 - належать до цивільних осіб із середнім рівнем пенсії 10,7 тис. грн. Окрім того, у когорті ветеранів - 4,6 тис. колишніх військовослужбовців начальницького складу. У них середній розмір пенсійної виплати становить 16,8 тис. грн.

Шановні працівники бібліотек!

 

Щиро вітаю вас зі Всеукраїнським Днем бібліотек!

Цей день – особливий, адже ми відзначаємо не лише вашу щоденну працю, але й важливість книг та знань у нашому житті. Бібліотеки завжди були і залишаються осередками культури, духовності та освіти. Вони об’єднують нас у прагненні до знань, розширюють горизонти і відкривають нові світи.

Шановний Романе Іллічу!

 

Сердечно вітаємо Вас із Днем народження! 

Ваші зусилля, як на полі бою, так і в стінах міської ради, допомагають робити нашу громаду кращою та безпечнішою.

Після початку війни Ви проявили справжню відвагу і патріотизм, ставши на захист нашої Батьківщини. Ваша служба – це не лише обов’язок, але й справжній прояв любові до рідної землі та українського народу.

Дорогі вихователі та працівники дитячих садочків!

Вітаємо вас із вашим професійним святом! Ваша праця — це справжнє мистецтво, що поєднує терпіння, мудрість та величезну любов до дітей.  Ви — ті, хто щодня виховує нове покоління. Ви – справжні герої, які взяли на себе відповідальність за виховання наших дітей. Ми дякуємо вам за те, що завдяки вам наші дітки ростуть розумними, чуйними та активними. Ваша щирість, любов до дітей та самовідданість заслуговують на найвищу подяку у цей непростий час. 

Малюки села Дібрівка знову пішли в дитячий садок. Його розмістили в приміщенні місцевої гімназії. Дошкільний заклад з окремим входом обладнали за сучасними вимогами, щоб дітям було комфортно навчатися, гратися та відпочивати. На ремонт кімнат з міського бюджету було виділено  більше 2 мільйонів гривень. Ремонтні роботи були проведені у максимально короткі терміни миргородськими будівельниками (ПП "Метан"). І напередодні Дня дошкілля та працівників освіти в Дібрівській гімназії урочисто відкрили дитячий садок. Це значуща подія для місцевої громади, бо малюки тепер можуть відвідувати заклад дошкільної освіти в комфортних і безпечних умовах.

Завдяки співпраці Миргородської громади з проєктом USAID HOVERLA, комунальне підприємство "Тепловодсервіс" отримало нову сучасну освітлювальну вежу.

Це обладнання стане в нагоді для оперативного проведення ремонтних робіт на мережах підприємства, особливо в темну пору доби. Тепер ремонтні бригади зможуть працювати цілодобово, що значно прискорить усунення будь-яких аварій та несправностей. Можливість проводити профілактичні огляди та дрібні ремонти в будь-який час допоможе запобігти серйозним поломкам.

26 вересня міський голова Сергій Соломаха провів нараду із представниками навколишніх громад. Захід був присвячений питанням міжмуніципального співробітництва та поглибленню взаємодії. Особливий акцент було зроблено на співпраці у сферах охорони здоров’я, освіти, соціального захисту та надання комунальних послуг.

27 вересня у Миргороді відбулося урочисте підписання договору про співробітництво між Миргородською та Яготинською громадами. Ця подія стала прикладом важливості взаємодії між громадами, особливо у час, коли Україна переживає випробування війною. Співпраця між громадами відкриває нові перспективи для реалізації різноманітних проєктів, спрямованих на розвиток інфраструктури, покращення якості життя мешканців та посилення місцевої економіки.

23 вересня відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб за участі заступника Миргородського міського голови – начальника управління економіки та інвестицій Наталії Молочко, представників управління соціального захисту населення, представників відділу комунального майна, благодійна організація «БФ «Право на захист» (онлайн), благодійна організація « БФ «Стабілізейшен суппорт сервісез», представників Миргородського бюро правової допомоги.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]