Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обласний конкурс постерів "Герої не вмирають"
2024-09-30

Миргородські ліцеїсти -  вихованці Миргородської філії Полтавська Мала Академія Наук взяли  участь в обласному конкурсі постерів «Герої не вмирають». Серед 74 творчих проєктів 34 відзначені грамотами, серед них - роботи наших ліцеїстів. Молоді патріоти, які бережуть у серцях памʼять про Героїв і виявили бажання донести їхній подвиг до інших, створили 10 постерів.

Обласний конкурс постерів «Герої не вмирають» був організований з метою увіковічення пам’яті українських захисників і захисниць, що загинули в російсько-українській війні.

9 учнів ліцею, вихованців Миргородської філії Полтавська Мала Академія Наук взяли у ньому участь. Серед 74 творчих проєктів 34 відзначені грамотами, серед них роботи наших ліцеїстів.

Молоді патріоти, які бережуть у серцях памʼять про Героїв і виявили бажання донести їхній подвиг до інших, створили 10 постерів про сімох випускників ліцею і трьох миргородських льотчиків: Єлісєєва Софія - про свого брата Єлісєєва Олександра, Павленко Ліза - про Зубка Романа і Довгінку Олександра, Усатов Іван - про Шабаліна Артема, Пилипенко Валерія - про Бобиря Віктора, Зенцова Дарія - про Трояна Олександра, Моринець Анастасія - про Киркуша Івана, Кириленко Ольга - про Василюка Дениса, Гордієнко Руслана - про Кирилюка Дениса, Оробець Софія - про Оксанченка Олександра.

"Дякуємо, що пам’ятаєте Героїв",  - повідимили  в  831 бригада тактичної авіації/"831 tactical aviation brigade" 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]