Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Серце забуте обігрійте добром"
2024-10-01

 1 жовтня, з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Миргородської міської ради відбулася тепла та душевна подія. Для мешканців відділення концертну програму представили талановиті артисти хорового гуртка Університету третього віку с.Петрівці Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Миргородської міської ради.

Цей день є важливим нагадуванням про те, наскільки значущим є внесок старшого покоління у розвиток суспільства, його історію та культуру. Концерт став не просто святковою подією, а справжньою можливістю для мешканців відділення відчути тепло, підтримку та увагу. Учасники концерту подарували глядачам свої найкращі музичні номери, що створило атмосферу родинного свята та сповнило серця радістю.

Спільно з культорганізатором Територіального центру  колектив підготував різножанрову програму, яка включала  народні пісні та гумор. Присутні дякували та щедро аплодували їм за чудові виступи.

Завдяки таким заходам люди похилого віку не відчувають себе забутими, вони розуміють, що їх пам'ятають, цінують і поважають. Концерт подарував мешканцям відділення не тільки емоційне піднесення, але й важливе відчуття єдності та взаємної підтримки.

Миргородська міська рада та організатори заходу висловлюють щиру подяку артистам   за їхній внесок у створення свята, яке стало справжнім джерелом позитивних емоцій для всіх присутніх.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]