Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород продовжує розширювати мережу партнерств
2024-10-01

У День захисників і захисниць України, 1 жовтня, Миргородська та Берестинська міські ради зробили важливий крок на шляху до спільного розвитку – підписали меморандум про співпрацю. Ця подія стала черговим свідченням того, що об’єднання зусиль у складні часи – це найкращий шлях до успіху.

Документ скріпили підписами міські голови Сергій Соломаха та Світлана Кривенко. Це партнерство доповнює вже існуючі зв’язки Миргорода з Харківською областю (м. Чугуїв) і відкриває нові горизонти для співпраці.

Підписання меморандуму створює передумови для проведення спільних заходів та обміну досвідом, спрямованого на підвищення кваліфікації співробітників. Це важливий аспект, адже розвиток професійних навичок та знань сприятиме більш ефективній реалізації проектів, які будуть націлені на покращення якості життя мешканців обох громад.

Варто відзначити, що представники з м. Берестин вже відвідували Миргород і високо оцінили наше місто. Їх візит є свідченням відкритості і готовності до взаємодії зі сторони нашої громади, що є основою для успішної співпраці в майбутньому.

Меморандум відкриває численні перспективи для обох громад. Спільні зусилля сприятимуть розвитку інфраструктури, поліпшенню соціальних послуг та залученню інвестицій. Взаємний обмін досвідом створить міцний фундамент для плідного партнерства. Разом ми зможемо досягти нових висот у розвитку наших територій та забезпечити кращі умови для життя наших мешканців.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]