Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Рада з питань ВПО Миргородської громади обговорила важливі для переселенців питання
2024-09-27

23 вересня відбулось чергове засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб за участі заступника Миргородського міського голови – начальника управління економіки та інвестицій Наталії Молочко, представників управління соціального захисту населення, представників відділу комунального майна, благодійна організація «БФ «Право на захист» (онлайн), благодійна організація « БФ «Стабілізейшен суппорт сервісез», представників Миргородського бюро правової допомоги.

Цього разу на засіданні обговорили низку питань, пов'язаних із захистом  прав внутрішньо переміщених осіб, зокрема забезпечення їх житлових прав, порядок надання компенсації за проживання ВПО за програмою «Прихисток»,  зміни щодо продовження виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.

Також на засіданні було презентовано Звіт за результатами моніторингового дослідження місцевих політик і програм соціального захисту населення, зокрема внутрішньо переміщених осіб. Регіональний координатор БО «БФ «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» Оксана Лугова назвала позитивні сторони програм, які реалізовуються у нашій громаді, а також виокремила ті, які  можуть мати місце у перспективі. 

Голова Ради ВПО  Тетяна Красько доповіла про підсумки  ІІ Всеукраїнського Форуму Рад ВПО та про результати виїзної зустрічі з ВПО, які проживають у місці тимчасового проживання ВПО створеного на базі гуртожитку відокремленого структурного підрозділу «Хомутецький фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету».

Начальником відділу державного архітектурно-будівельного контролю міської ради Бессоновою О.І.. було презентовано результати роботи "Жіночого центру працевлаштування", який був створений в рамках проєкту «WE  ACT 2: Діємо задля жінок та їхніх можливостей».

За підсумками засідання зазначено, що Рада з питань ВПО продовжить пошук системних спільних з місцевою владою рішень щодо розв’язання проблем переселенців. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]