Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргородському коледжі відкрили меморіальну дошку випускникам цього закладу
2024-10-01

Ушановуючи пам'ять захисників, які віддали життя за територіальну цілісність і незалежність України, на фасаді Миргородського коледжу відкрили меморіальну дошку випускникам цього закладу. Імена і прізвища  Героїв, які до останнього подиху залишилися вірними своїй країні, своєму народові, своїм родинам, відтепер навічно закарбовані в граніті і серцях миргородців.

"Наші земляки разом з багатьма захисниками Батьківщини віддали найдорожче і найцінніше – своє юне життя, щоб над Україною засяяло сонце миру і спокою. Подяка батькам, які виховали такого патріота, та вічна пам'ять усім полеглим Героям. Меморіальна дошка на коледжі, в якому навчалися хлопці, буде вічним нагадуванням про героїзм захисників України", - зазначив у промові секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Почесне право відкрити пам'ятний знак надали матерям полеглих воїнів Володимира Полістранта - Олені Валентинівні та Дениса Формагея  - Тетяні Олександрівні.

На урочисто-скорботному мітингу викладачі і студенти Миргородського фахового коледжу імені Миколи Гоголя Національного університету "Полтавська політехніка" імені Юрія Кондратюка, представники влади, бойові побратими та родичі воїнів хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих захисників та поклали квіти до меморіальної дошки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]