Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород та Яготин: партнерство задля майбутнього
2024-09-27

27 вересня у Миргороді відбулося урочисте підписання договору про співробітництво між Миргородською та Яготинською громадами. Ця подія стала прикладом важливості взаємодії між громадами, особливо у час, коли Україна переживає випробування війною. Співпраця між громадами відкриває нові перспективи для реалізації різноманітних проєктів, спрямованих на розвиток інфраструктури, покращення якості життя мешканців та посилення місцевої економіки.

Угоду підписали Миргородський міський голова Сергій Соломаха та очільниця Яготинської громади Наталія Дзюба. До складу делегації Яготинської громади також увійшли начальник КП “Яготинське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства” Олександр Васільєв, директор Яготинського ліцею №2 Валерій Чорноштан та директор КНП «Яготинська центральна міська лікарня» Вадим Нескорожений.

Конструктивний діалог між учасниками заходу розпочався вже з перших хвилин. Загальні презентації громад Сергієм Соломахою та Наталією Дзюбою стали стартом для подальшого обміну досвідом та ідеями.

Начальник відділу охорони здоров'я Сергій Михайленко та керівники медичних закладів не лише поділилися інформацією про стан медичної галузі в Миргородській громаді, а й активно відповідали на запитання, створюючи атмосферу взаєморозуміння та співпраці.

Начальник управління освіти, молоді та спорту Тетяна Колибельнік презентувала мережу освітніх закладів та поділилася досвідом організації освітнього процесу під час обстрілів. Ця тема є надзвичайно актуальною, оскільки безпека дітей та продовження їхнього навчання в умовах війни є пріоритетним завданням для обох громад.

Заступники міського голови Сергій Швайка та Наталія Молочко розповіли гостям про роботу комунального господарства, соціальну сферу та досвід моніторингу місцевих податків. Разом із секретарем міської ради Олександром Гуржієм гості обговорили діяльність старостинських округів, що є важливим аспектом місцевого самоврядування.

Щоб обмін досвідом був наочним та результативним, учасники заходу відвідали Миргородську школу мистецтв ім. А.П. Коломійця, розташовану у будівлі колишньої Миргородської земської гімназії, що була реконструйована завдяки співпраці Миргородської громади з Європейським інвестиційним банком.

Щоб продемонструвати ефективні практики у медичній сфері, гостям показали нове реабілітаційне відділення КНП “Миргородська лікарня інтенсивного лікування” та амбулаторію загальної практики - сімейної медицини №7 КНП “Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги”.

Візит до укриття Миргородського ліцею ім. Т.Г. Шевченка та кількох об’єктів КП “Тепловодсервіс” дав змогу представникам Яготинської громади побачити приклади ефективного реагування на виклики війни: систематичні обстріли  громади та блекаути.

Співпраця між Миргородською та Яготинською громадами є важливим кроком на шляху до побудови міцних та стійких місцевих громад. Обмін досвідом та реалізація спільних проєктів сприятимуть підвищенню якості життя мешканців, покращенню інфраструктури та посиленню економічного розвитку. У цей складний для країни час така взаємодія є прикладом солідарності та спільної роботи задля кращого майбутнього.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]