Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
День захисників і захисниць у Миргородській громаді
2024-10-01

Сьогодні у Миргороді та селах Миргородської громади вшанували полеглих воїнів і привітали захисників та захисниць України з їхнім днем. З цієї нагоди відбувся тематичний захід на Алеї Слави. З квітами та портретами полеглих земляків на алеї зібралися керівники району та громади, військові, правоохоронці та громадськість. У хвилині мовчання присутні схилили голови за загиблими за Україну від російського агресора та спільно помолилися за мир в Україні.

Звертаючись до присутніх Миргородський міський голова Сергій Соломаха зазначив: "Сьогодні ми вшановуємо наших захисників та захисниць, які у різні епохи боронили українські національні інтереси та продовжують самовіддано стояти на захисті цілісності України й сьогодні. Дякуємо всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей і наших осель, всім волонтерам, які стали "мирними" воїнами і надійними захисниками в тилу. Схиляємо голови у тихій молитві перед пам’яттю Героїв і Героїнь, які віддали своє життя, боронячи Україну. Їх імена назавжди залишаться у нашій історії та наших серцях. Віримо в перемогу України та наближаємо її! Слава Україні! Героям Слава!"

Цього ж дня відбулася зустріч із родинами полеглих воїнів. Членам сімей було вручено державні та місцеві нагороди "Почесний громадянин Миргородської міської територіальної громади" (посмертно) і відомчі відзнаки захисникам України.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]