Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У селі Дібрівка відновив роботу дитячий садок
2024-09-27

Малюки села Дібрівка знову пішли в дитячий садок. Його розмістили в приміщенні місцевої гімназії. Дошкільний заклад з окремим входом обладнали за сучасними вимогами, щоб дітям було комфортно навчатися, гратися та відпочивати. На ремонт кімнат з міського бюджету було виділено  більше 2 мільйонів гривень. Ремонтні роботи були проведені у максимально короткі терміни миргородськими будівельниками (ПП "Метан"). І напередодні Дня дошкілля та працівників освіти в Дібрівській гімназії урочисто відкрили дитячий садок. Це значуща подія для місцевої громади, бо малюки тепер можуть відвідувати заклад дошкільної освіти в комфортних і безпечних умовах.

В урочистому відкритті дитячого садочку  взяли учать міський голова Сергій Соломаха, начальник управління освіти, молоді та спорту Тетяна Колибельнік, керівниця ПП " Метан" Лариса Абхайрова.

Сергій Павлович зазначив, що в нинішніх умовах головним критерієм у навчально-виховному процесі є безпека дітей. Приміщення, яке раніше використовували для школи, переобладнали. Ці зміни дозволили привести заклад у відповідність до стандартів дошкільної освіти. Дітям буде комфортно в кімнатах та в укритті під час повітряних тривог.

Директорка Дібрівської гімназії Лариса Гуржій висловила щиру подяку всім, хто долучився до цього важливого проєкту. Вона підкреслила, що відкриття дитячого садочка – це важливий крок у підтримці безперервності освіти для дітей молодшого віку, особливо під час воєнного стану.

З нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля та Дня працівників освіти колектив Дібрівської гімназії  відзначено грамотою управління освіти, молоді та спорту Миргородської міської ради. Тетяна Колибельнік привітала працівників гімназії з прийдешніми професійними святами та побажала маленьким жителям Дібрівки зростати сильними і розумними, бути допитливими, дружніми та сміливими у своїх мріях!

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю секретаря  міської ради та керуючої справами виконавчого комітету на жовтень 2024 року

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
До уваги споживачів природного газу

Графік відключення газопостачання на жовтень

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]