Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч голів ОСББ з представниками муніципалітету
2019-04-10

У залі засідань міської ради за участю першого заступника міського голови Сергія Швайки відбулася зустріч представників муніципалітету з керівниками ОСББ. За круглим столом обговорили зміни, внесені до Закону "Про житлово-комунальні послуги" в контексті  соціального захисту населення.

Зібрання ініціювали голови правління ОСББ. Їх цікавлять нові зміни в Законі "Про житлово-комунальні послуги", а зокрема, питання внесків на утримання і внесків на управління  в контексті правового статусу ОСББ.

Роз'яснення з актуального питання надавала заступник начальника управління соціального захисту населення Валентина Тимкова. Вона пояснила зміни в контексті правового статуту ССББ, відповіла на запитання, розповіла про Порядок призначення житлових субсидій, які передбачені Положенням, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 р. № 848.

Обмінявшись думками голови ОСББ вирішили глибше вивчити це питання та дочекатися, коли ж воно буде остаточно вирішено на всіх рівнях гілок влади. Далі на засіданні обговорювали, як підвищити енергоефективність будинків. Представники   компаній, які займаються модернізацією систем опалення, розповіли підходи та технічні рішення у напрямку енергоефективності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]