Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зміни до Порядку надання щомісячної адресної допомоги ВПО
2017-06-14

Постановою Кабінету Міністрів України від 31 травня 2017 р. № 370 внесено зміни до порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 жовтня 2014 р. № 505 "Порядку надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг".

Грошова допомога внутрішньо переміщеним особам призначається у разі наявності житла, яке зруйновано або стало непридатним для проживання внаслідок проведення антитерористичної операції, розташованого в інших регіонах, ніж тимчасово окупована територія України, населені пункти, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та населені пункти, що розташовані на лінії зіткнення. Перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та перелік населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення, затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2014 р. № 1085 (Офіційний вісник України, 2014 р., № 92, ст. 2655; 2015 р., № 98, ст. 3368).

У разі наявності житла, яке зруйновано або стало непридатним для проживання внаслідок проведення АТО, до заяви на отримання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, додається копія відповідного акта технічного стану. Грошова допомога не призначається у разі, якщо будь-хто із членів сім’ї має у власності житлове приміщення/частину житлового приміщення, що розташоване в інших регіонах, ніж тимчасово окупована територія України, населені пункти, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження, та населені пункти, що розташовані на лінії зіткнення, крім житлових приміщень, які непридатні для проживання, що підтверджується відповідним актом технічного стану.

Іноземці та особи без громадянства для отримання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, окрім зазначених у Порядку документів, додають до органів соціального захисту населення документ, що посвідчує особу та підтверджує її спеціальний статус.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 березня 2024 року

Сплачуємо борги до бюджету громади!

     
     
Оголошення

Змінено час засідання виконавчого комітету

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 березня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]