Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Встигни проголосувати за проєкти Громадського бюджету!
2020-09-23

Із 9 по 23 вересня триває голосування за проєкти Громадського бюджету! Цього року додані нові банки та нові способи проголосувати від ПриватБанку: у Вайбері та в Телеграмі. Отже, способи голосування 2020 року:

  1. На платформі Громадського бюджету за посиланням https://budget.e-dem.ua/5310900000/projects. Спершу потрібно авторизуватися, потім можна проголосувати. Як авторизуватися на платформі: https://youtu.be/BoOEGgfklMM. Перелік банків, через які можна авторизуватися на платформі, представлено на зображенні. Також авторизуватися можна через електронний підпис (ЕЦП). Також можна просто зареєструватися на платформі і заходити через пошту або соцмережі.

 

Увага! Коли ваш голос буде враховано – кнопка голосування зміниться на повідомлення, що ви підтримали цей проєкт.

 

  1. Через термінали ПриватБанку. Для цього в терміналі потрібно авторизуватись за допомогою картки ПриватБанку (або номеру телефону, що прив’язаний до картки ПриватБанку). У списку сервісів обрати «Голосування за проекти міст», обрати бажаний проект і натиснути «Проголосувати». Коли ваш голос буде враховано – ви побачите на екрані повідомлення про це.

 

  1. Через чат боти ПриватБанку у Вайбері та в Телеграмі. За їх допомогою можна голосувати за проєкти, а також ділитися проєктами. Потрібно увійти в телеграм і зверху в рядку пошуку ввести @VoteForCityBot

 

У Вайбері: https://www.viber.com/voteforcitybot

У Телеграмі: https://t.me/VoteForCityBot

Можливості чат ботів

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]