Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
У Миргороді презентували книгу про внутрішньо переміщених осіб "Нові сусіди. Історії"
2016-05-20

У Миргородській міській бібліотеці для дорослих ім. Гурамішвілі презентували книгу "Нові сусіди. Історії." На сторінках видання - історії людей, які були змушені покинути свою домівку в результаті анексії Криму та воєнний дій на сході держави і поселитися на території Полтавської області.

Півроку тривала робота над проектом "Нові сусіди. Інтеграція ВПО до локальних громад Полтавщини". Упродовж двох місяців учасники збирали інтерв'ю та писали історії вимушених переселенців в Кременчуці, Полтаві, Гадячі та Миргороді. І ось нарешті вийшла друкована збірка цих історій під однією обкладинкою.

"Коли розпочалися ці страшні події і у наше місто приїхали люди, котрі шукали прилисток над головою. Їх тоді ще не називали внутрішньо переміщені особи. І виникало дуже багато проблем. Що тут сказати? Не готові ми були до того. Миргород – курортне місто, але не настільки має можливості , щоб прийняти усіх бажаючих. На сьогодні ми уже знаходимо якусь взаємодію, створили центр допомоги внутрішньо переміщеним особам, уже управління праці і соціального захисту більш підготовлене до того, щоб надавати допомогу цим особам",– пояснює секретар Миргородської міської ради Наталія Гирка.

По завершенню заходу всі охочі змогли отримати у подарунок книгу "Нові сусіди. Історії".

Ініціатива «Нові сусіди» реалізується за підтримки Програми Розвитку ООН  в Україні (в межах Проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» ) та Уряду Японії. Проект «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні» реалізується ПРООН за фінансової підтримки Уряду Японії і в партнерстві з Урядом України, регіональною та місцевою владою.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]