Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Тривають перевірки з дотримання протиепідемічного режиму на території громади
2021-11-15

Через погіршення епідемічної ситуації на території Полтавської області продовжуються перевірки з дотримання протиепідемічного режиму на території громади. Комісійно перевіряють дотримання протиепідемічного режиму суб'єктів господарювання та громадян. Радимо громадянам із розумінням ставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації і не допускати порушень карантинних обмежень.

 У зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації на території Полтавської області та на виконання Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби СOVID-19 на території Полтавської області від 03.11.2021 року № 204, та на виконання Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов'язаної із поширенням коронавірусної хвороби СOVID-19 на території Миргородської міської територіальної громади від 03.11.2021 року № 64 "Про виконання невідкладних заходів у зв'язку з погіршенням епідемічної ситуації на території області з метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2 на території Миргородської міської територіальної громади,  в період з 05.11.2021 р. по 12.11.2021 року були проведені перевірки суб'єктів господарювання міста в частині дотримання карантинних обмежень. Для проведення перевірок були залучені представники Миргородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області, Миргородського міжрайонного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень державної установи "Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України", Миргородського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, відділ підприємництва, торгівлі та агропромислового комплексу. У ході перевірки  проводилась роз'яснювальна робота щодо посилення контролю за дотриманням суб'єктами господарювання правил карантину людей, санітарно–гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб".

Повідомляємо, що перевірки з дотримання протиепідемічного режиму суб'єктів господарювання, громадянами, будуть проходити і надалі. Радимо громадянам із розумінням ставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації і не допускати порушень карантинних обмежень.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]