Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Спартакіада трудових колективів
2017-02-21

Минулими вихідними відбулися чергові змагання з видів спорту в залік міської Спартакіади трудових колективів.На водоймі біля села Єрки в рамках відкритого міського турніру пройшли змагання Спартакіади трудових колективів з ловлі риби з криги на мормишку. Не дивлячись на труднощі, які виникли під час підготовки змагань – в останній момент було перенесено місце проведення змагань, зібралось більше п’ятдесяти учасників. Необхідно відзначити значний внесок в підготовку та проведення змагань ГО "Миргородський рибальський клуб" на чолі Валентином  Скрипником. Ними було залучено багато спонсорів, основними з яких були: ТМ"FSHING ROI", ТМ"G.STREAM", ПАТ  "Миргородський завод мінеральних вод" та інші.

Змагання пройшли організовано. Вперше визначення переможців проводилось згідно з правилами, які діють на всіх великих змаганнях в Україні. Серед трудових колективів найбільш підготовленими виглядали представники команди ТОВ "Енергофінанс".

Змагання тривали  протягом трьох годин і до самого завершення тривала інтрига – хто ж стане переможцем. Після зважування улову кожного учасника виявилося,  що весь п’єдестал пошани Спартакіади трудових колективів посіли представники ТОВ "Енергофінанс" – Сакало Павло, Мазнюк Олександр та Баранов Володимир.

В командному заліку перше місце посіла команда ТОВ"Енергофінанс" другими стали представники коледжу ім.М.В.Гоголя і третє місце посіла команда ПАТ "Армапром".

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]