Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Публічна презентація Програми розвитку велоруху на Миргородську громаду
2021-06-10

Як краще розвивати велоінфраструктуру в Миргородській міській територіальній громаді? Про це сьогодні говорили  у міській раді  велоактивісти та велотренери під час презентації Програми розвитку велоруху на Миргородську громаду. Програму, яка охоплює і сільські території, що  приєдналися до міста,  розробляли спільно із експертами U-Cycle - громадською організацією, яка просуває велосипед як безпечний зручний транспорт.

Передумовою для розробки Програми розвитку велоруху до 2027 року стало те, що Миргород у 2015 році визнали найвелосипеднішим містом в Україні згідно з  підрахунками велосипедистів у 12-ти українських містах. На підставі цього дослідження у Миргороді затвердили Концепцію розвитку велосипедної інфраструктури.  Це один із стратегічних документів місцевого рівня, що декларує прихильність громади до розвитку велосипедного транспорту та окреслює загальні напрями роботи у цій сфері, розповіла начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту.   Під час засідання, яке транслювалося онлайн, обговорювали, як краще розвивати велоінфраструктуру на території всієї  громади.

Загалом Програма розвитку велоруху буде представлена на розгляд сесії міської ради. Розробники програми сподіваються, що цей документ активізує і інші супутні напрямки для  поліпшення інфраструктури всієї Миргородської громади.

Представниці ГО U-Cycle Катерина Шульга та Анастасія Макаренко подякували міським активістам за співпрацю та зазначили, що Миргород є гарним прикладом для інших громад у напрямку  розвитку велоруху, а це - велика заслуга очільника міста та його команди.

Захід організовано в рамках ініціативи "Велопроектування як спосіб протидії пандемії", що реалізується Миргородською міською молодіжною  громадською організацією "За нами майбутнє" у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні "Посилене партнерство для сталого розвитку" та співфінансується Миргородською міською радою.

Презентація Програми розвитку велоруху на  Миргородську громаду 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]