Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка Миргорода до Дня міста
2018-08-27

18 вересня - День визволення Миргорода від загарбників і День міста. До відзначення цієї пам'ятної  дати та головного річного свята громади – Дня міста розпочалася активна підготовка. Благоустрій,  святкове оформлення, прийом делегацій з міст-побратимів, нагородження найдостойніших  членів громади, конкурсні програми та святкові концерти- ці та інші питання обговорили на засіданні організаційного комітету, що провів перший заступник міського голови Сергій Швайка.

У Миргороді розпочата робота до відзначення Дня міста та 75-ї річниці визволення Миргорода від загарбників. 27 серпня на засіданні обговорили робочий план святкувань та виокремили додаткові питання, які виникали у ході наради. Оскільки 18 вересня - робочий день, основні заходи заплановані на 15-16 вересня. У святковій програмі передбачено: квітковий вернісаж, фотовиставка, презентації рад мікрорайонів, велозаїзд, показові виступи спортсменів, свято Миргородської води, кулінарні шедеври від запрошених рестораторів, конкурс "Вишивана родина", конкурс–парад дитячих візочків, парад колективів, вручення відзнак та концертні програми від місцевих артистів та спеціально запрошених. Наразі заанонсовані виступи миргородської рок-групи «Енд оф лімітс», львівського гурту "WSZYSTKO" та  концерт гурту "ТІК".

18 вересня вібудеться мітинг та покладання квітів до Вічного вогню. Докладний план  заходів буде затверджено на черговому засіданні організаційного комітету з відзначення Дня міста  та 75-ї річниці визволення Миргорода від загарбників.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]