Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка комунальних служб до роботи в зимовий період
2019-11-20

Одним із першочергових завдань в аспекті підготовки комунальних служб до зими є вивезення з вулиць стихійних сміттєзвалищ та проведення визначених заходів з благоустрою. Це виконують для того, щоб забезпечити вільний доступ спецтехніки на всі вулиці, провулки та внутрішньобудинкові території під час розчистки снігу. Робота вимагає значних фінансових затрат. 

За словами начальника відділу житлово-комунального господарства, Олександра Залєського, вивезення однієї машини сміття коштує близько 400 гривень. За день загружають більше 10 машин. Виконавчий комітет міської ради звертається до миргородців не нагромаджувати сміття одразу після його прибирання. Радше закомпостуйте природні відходи і використовуйте як добриво для ваших клумб та городів. Разом з тим нагадуємо, що для складування сміття на території міста визначені відповідні місця. Безкоштовно комунальна техніка вивозить сміття у період проведення двомісячника чистоти і благоустрою. В іншому випадку, громадяни мають наймати техніку та оплачувати таку послугу.

Щоб не допустити снігового колапсу в місті та забезпечити своєчасне розчищення рясних опадів, триває процес підписання договорів з підприємствами, які готові надавати допомогу в розчищенні снігу технікою та працівниками. Також до першого снігу доручено підприємствам "Миргородводоканал" та "Спецкомунтранс" ліквідувати наслідки поривів водопровідної мережі.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]