Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новини спорту: кіокушин-карате
2018-05-21

У Польщі 19-20 травня у м. Ланьцут проходив другий чемпіонат Європи з кіокушин-карате за версією WKB. Учасниками змагань були майже 500 спортсменів з країн Європи та України. 9-ти річний миргородець Владислав Зайцев у складі збірної команди України  виграв чотири бої з оцінкою "вазарі" та "іпон" і став чемпіоном Європи з кіокушин-карате.

 

Влад Зайцев спортивну секцію, що працює при НВК "Гелікон", відвідує лише третій рік. За такий короткий час хлопець демонструє неабияку наполегливість та бажання досягти високих результатів, гідно відстоює честь Миргорода на українських, а тепер і світових спортивних аренах.

Нещодавно він переміг на чемпіонаті України, а тепер - гідно виступив на чемпіонаті Європи в Польщі. Вітаємо юного спортсмена та його тренера Ігора Івка. Наставник, у свою чергу, вдячний за підтримку і допомогу президенту Полтавської обласної федерації кіокушин-карате  Олександру Костенку.

За підсумками змагань Україна посіла перше місце, виборовши 63 медалі, з яких 25 - золоті. На другому місці - представники Польщі, на третьому - спортсмени з Румунії.

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]