Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання велосипедистів правил дорожнього руху
2021-05-13

Цикл велоуроків в рамках проєкту  «Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії COVID-19» розпочався саме сьогодні, 12 травня 2021 року.  Перші уроки проведені для представників інституту третього віку, учнів загальноосвітніх шкіл № 9 ім.І.А.Зубковського та № 3. Навчання проводять досвідчені тренери U-cycle - ГО "Асоціація велосипедистів Києва", місія якої покращувати життя та об'єднувати людей у містах та громадах, просуваючи велосипед як безпечний громадський транспорт.

На велоуроках тренери розповіли про правила дорожнього руху для велосипедистів, вимоги до них, наочно показали дорожні знаки, якими керується велосипедист. Також організували та провели тестування учасників на знання правил дорожнього руху для велосипедистів. Наприкінці заходу всі учасники отримали брендові матеріали з промоції велоруху, що також виготовлені в рамках проєкту  «Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії COVID-19». Ініціатива з навчання правилам дорожнього руху для велосипедистів Миргородської громади реалізовується  у рамках проєкту «Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії COVID-19», що є частиною Проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні  «Посилене партнерство для сталого розвитку».

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]