Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородцям презентували проєктні рішення велодоріжок в центральній частині міста
2021-03-16

Миргород зробив черговий крок на шляху в розбудові велоінфраструктури міста. У поточному році буде реалізовано проєкт «Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії COVID-19». Він передбачає низку інформаційних заходів та будівництво велодоріжок у центральній частині міста. 15 березня консультанти з питань міського транспортного планування та безпеки дорожнього руху Віктор Загреба та Юрій Лозовенко відвідали наше місто, зустрілися з керівництвом Миргорода, обстежили центральну частину вулиці Гоголя та презентували проєктні рішення щодо розробки макетдизайну з урахуванням вимог безпеки руху на будівництво майбутніх велодоріжок. 

Фахівці за участю керівників комунальних служ, профільних відділів міської ради та громадськості оглянули місце будівництва, обговорили низку питань та дійшли до висновку, що для велодоріжок в центрі достатньо місця. А ще, за словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеждменту Тетяни Усик,  дізналися  про "дорожні дієти" та про "доцільність" безкоштовних автопаркомісць в центрі міста.

Презентація проектних рішень щодо розробки макетдизайну з урахуванням вимог безпеки руху на будівництво велодоріжок в центральній частині міста відбувається в рамках проєкту «Велопроєктування як спосіб зменшення впливу пандемії COVID-19» , що є частиною Проєкту Уряду Швеції та ПРООН в Україні  «Посилене партнерство для сталого розвитку».

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]