Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Хочеш щось зробити добре - зроби це сам!
2022-06-23

Хочеш щось зробити добре - зроби це сам! Цим принципом керувались жителі багатоповерхівки по вулиці Д.Апостола, 6-а на чолі з головою будинкового комітету Старчеус Світланою Олександрівною, створюючи клумбу біля другого під'їзду. Світлана Олександрівна настільки захопилися втіленням своєї ідеї, що вже через деякий час на місці забур'яненої ділянки росли тендітні троянди і маргаритки, багаторічні кущі.

Насадження потребують щоденного догляду, їх потрібно поливати та підживлювати, тож до цієї роботи підключились і інші мешканці, просто почали їх любити і турбуватися. Мешканці першого під'їзду тільки почали створювати клумбу, а ось дружній третій під'їзд облаштував зону відпочинку біля лавок із власноручно виготовлених дерев'яних вазонів, в яких відразу забуяли різнокольорові петунії та кущики самшиту.

Люди, котрі з любов'ю вирощують квітучі клумби у дворах та на балконах, переважно творчі особистості, а кожній творчій людині приємне визнання і допомога. Коли вони відчуватимуть підтримку та бачитимуть, що все, що роблять - це недаремно, то старатимуться удвічі більше.

Тож закликаємо мешканців багатоповерхівок не бути байдужими до створених і вже існуючих клумб біля ваших будинків, оберігайте, дбайте про те, що вам дісталося, що ви створили, покращуйте красу нашого міста, проявляйте ініціативу для покращення довкілля.

 

Інспектор по роботі з органами самоорганізації населення (округ 3) Ольга Устименко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]