Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Громадську раду здивував "переїзд" Миргородської ЦРЛ в Попівку
2018-01-12

11 січня відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті  міської ради. На засіданні обговорили низку питань. Найбільше часу приділили питанню медичного обслуговування та наслідків незаконного рішення Миргородської районної ради щодо перереєстрації Миргородської ЦРЛ з м. Миргород у с. Попівку. Розбирали юридичний, економічний та моральний аспект проблеми, яку створило керівництво району, проігнорувавши думку жителів міста і району.  Прикро, але запрошені на засідання керівники Миргородської ЦРЛ та Райдержадміністрації на засідання не з'явилися, продемонструвавши, на думку членів громадської ради, неповагу до них, як до представників громадськості. Результатом жвавого обговорення стане письмове звернення громадської ради до державотворців щодо врегулювання цієї проблеми.

У рамках роботи також відбулося обговорення звіту міського голови про роботу за 2017-й рік. Під час спілкування з Сергієм Соломахою члени громадської ради озвучили проблеми мікрорайонів, дякували за модернізацію інфраструктури та допомогу ветеранам. Радник міського голови з питань медичного обслуговування Ніна Коркішко акцентувала на ризиках,  які виникли внаслідок діянь районної ради  щодо   створення в Миргороді Північного госпітального округу,  затвердженого Розпорядженням Кабміну

Вона також розповіла про медичне обслуговування на різних рівнях та акцентувала на проблемних питаннях, виявлених у результаті перевірки та у письмових скаргах  мешканців.

Також на засіданні голова громадської ради Ніна Дрімайло відзвітувала  про діяльність за минулий рік. Присутні одноголосно визнали діяльність ради задовільною  та підготували Звернення до керівництва держави, області та району.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]