Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці урочисто підняли Державний Прапор
2018-08-23

Із нагоди Дня Державного Прапора України  23 серпня  в Миргороді відбулася урочиста церемонія підняття нашого синьо-жовтого стягу у сквері Козацької слави. У заході взяли участь представники міської і районної  влади, військових частин,  трудових колективів, громадськість міста.

Прапор - символ слави багатьох поколінь українців, він пов'язує воєдино трудові подвиги і бойові перемоги, наукові відкриття та культурні досягнення. Яскравими представниками молодого покоління патріотів є козацький рій "Соколята" МСШ №5. Юні козачата – неодноразові переможці різних етапів військово-патріотичної гри Сокіл (Джура). За їхню активну позицію перший заступник міського голови Сергій Швайка вручив рою Почесну грамоту Миргородської міської ради.

Почесне право підняти національний стяг було надано миргородцям, які героїчно боронять кордони України та прославляють місто своїми досягненнями: учаснику бойових дій на сході держави у складі 28-ї окремої механізованої бригади, Герою-АТОвцю  Андрію Балко. Його дивізіон утримував нульові кордони станиці Луганської, Красногорівки, Мар'янки. Разом з ним прапор піднімала його донька, неодноразова чемпіонка України з таїландського боксу та кікбоксингу, чемпіонка Європи та чемпіонка Світу з кікбоксингу 2018 року Анастасія Балко, а також та чемпіон Світу з таїландського боксу муей тай 2017 року , багаторазовий чемпіон України з таїландського боксу, кікбоксінгу та боксу, переможець професійного турніру в Угорщині, фіналіст турніру найсильніших кікбоксерів Світу в Китаї, Чемпіон Світу з Муай спорту 2017 року, Чемпіон Світу з кікбоксингу 2018 року, Майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу Владислав Мельник.

23 серпня - є одним з найбільш знакових свят в історії України. Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо дань пам'яті героїчного минулого країни, шануємо непорушний зв'язок часів і спадкоємність поколінь, дбайливо зберігаємо культурні традиції українського народу.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]