Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Звернення міського голови до Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі
2017-05-05

Шановні миргородці та гості нашого міста! Славні воїни визволителі! Дорогі ветерани!

Цьогоріч Україна і Миргород продовжують традицію відзначення 8 та 9 травня - в європейському дусі пам’яті та примирення. 8 травня – це день пам’яті про тих, хто не повернувся живими з війни 1939 – 1945 років, день пам’яті за кожним, хто боровся із нацизмом. 9 травня – це день вшанування живих: тих, хто пройшов палаючі стежки Другої світової війни, тих, хто в умовах радянського тоталітаризму, маючи в серці національну ідею, зумів довести, що українці – сильна нація, яка вистоїть перед будь-якими випробуваннями, тих, хто нині боронить нашу свободу та незалежність.

Сімдесят два роки тому закінчилася Друга Світова війна – найстрашніша і найжорстокіша в людській історії. В ці дні ми вклоняємося пам’яті десятків мільйонів загиблих і відзначаємо Перемогу, яку здобули народи антигітлерівської коаліції.

Час віддаляє від нас вікопомний Травень 1945 року. Та велич подвигу народу в роки тієї війни, мужність і незламність дідів-прадідів в боротьбі з безжальним ворогом не меркнуть із часом.  Ми поправу гордимося Вами, бо саме українці зробили надзвичайно вагомий внесок у спільну перемогу, переконливо увійшовши  в історію, як одна з націй-переможниць.

Тому  сьогодні нам – нащадкам славних ветеранів та бійців-повстанців потрібно бути єдиними, сильними та мудрими заради  збереження такого  очікуваного суспільством миру.

У день славної Перемоги ми складаємо щиру подяку усім Вам, дорогі ветерани. За здобуту незалежність, за те, що Ви і сьогодні життєвим досвідом допомагаєте у вихованні молодого покоління. Здоров’я Вам міцного ще на багато років, бадьорості та наснаги!

З повагою

міський голова  Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]