Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч Сергія Соломахи з ветеранами
2015-10-30

До річниці визволення України від фашистських окупантів міський голова Сергій Соломаха вручив медалі ветеранам війни. Більшість з них за станом здоров'я потребують допомоги і перебувають під опікою рідних. Але є й такі, хто бере участь в житті міста. Незважаючи на поважний вік, активісти ветеранської організації зустрічаються з молоддю та долучаються до обговорення і  вирішення актуальних питань в життєдіяльності міста.

Міський голова Сергій Соломаха постійно переймається проблемами сивочолих фронтовиків. Допомагає вирішувати питання. Цього разу керівник міста зустрівся із активістами ветеранської організації містаз нагоди пам"ятної дати  – річниці визволення України від фашистських окупантів.

- Для всіх нас це свято тому, що це визволення нашої землі від загарбників. Ми стали вільні і змогли будувати незалежну державу. З кожним днем вас лишається все менше і менше але ви повинні знати, що ми про вас не забули. Ви є приклад для молоді, тим хто за вами йде. Я думаю, що цей день славний для кожного громадянина України.

 Сергій Соломаха подякував ветеранам за конструктивну громадянську позицію і побажав їм міцного здоров’я та вручив їм ювілейні медалі.

- Указом президента України Петра Порошенка 28 жовтня 2014 року за № 729 виданий указ «Про нагородження ветеранів ювілейною медаллю 70 років визволення України від німецько-фашистських загарбників», - повідомив голова ради ветеранів Василь Вертелецький. У нашому місті нагороджені 93 учасники бойових дій Другої світової  війни, які сьогодні ще живі. Частина з них через проблеми зі здоров’ям не змогли прийти на свято, тому ці нагороди були їм вручені вдома.

Учасники народного фольклорно-етнографічного ансамблю «Вечорниці» виконали для ветеранів пісні їхньої молодості, а ветеран війни, орденоносець Петро Якович Ярмоленко продекламував вірша Тетяни Даценко, присвяченого шанованому в місті ветеранові, якого нажаль уже немає в живих, Івану Миколайовичу Яроцькому.

 

 Фото Володимира Балацького

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]