Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зустріч із представниками громади Лангенлонсхайм-Штромберг
2023-06-15

У режимі віеоконференції відбулася зустріч представників Миргородської громади із колегами громади-побратима Лангенлонсхайм-Штромберг. Від імені Миргородської громади німецьких друзів привітав міський голова Сергій Соломаха. Сторони говорили про поточну ситуацію в громадах, про напрямки взаємодії та упровадження важливих і актуальних проєктів.

Бургомістр громади Лангенлонсхайм-Штромберг Міхаель Цифка, зокрема, розповів про добровільний пожежний рух у німецькій громаді та про те, як він працює і  яка користь для громади. Добровільна пожежна охорона - це команда з мотивованих жителів громади, які хочуть подбати про безпеку на своїй території. Вони пройшли необхідне навчання і допомагають оперативно реагувати на небезпечні події, пожежі та надзвичайні ситуації.

Нині в Україні активно створюють добровільні пожежні підрозділи. Це питання також актуальне і для миргородської громади. Робота в цьому напрямку розпочата. За словами міського голови Сергія Соломахи, створення таких команд потрібне, особливо в сільській місцевості. Адже, час слідування до місця виклику рятівників іноді значно довший. За таких умов пожежі завдають непоправних збитків. Лікарі, вчителі, фінансисти, приватні підприємці та інші небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у безпеку громади, можуть стати членами добровільних пожежних команд у своїх населених пунктах, пройти необхідне навчання та зробити свою громаду безпечнішою. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]