Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зробимо місто чистішим та комфортнішим разом!
2015-04-25

Під таким гаслом 25 квітня у Миргороді проходив загальноміський суботник. У рамках заходів з благоустрою та санітарної очистки міської території було прибрано від сміття значну територію міста та висаджено дерева і кущі.

Саджанці посадили у парках, скверах, біля багатоповерхівок та громадських споруд. Зелені насадження також оновили центральну площу та мікрорайони міста. Біля адміністративної будівлі міської ради заклали липову алею. Таким чином, миргородці долучилися і до Всесвітньої соціально-екологічної ініціативи “Дерева Миру”, яка відзначається 25 квітня. Як зазначила керуюча справами виконавчого комітету міської ради Наталія Гирка, подібні заходи не лише сприяють благоустрою та озелененню території, а , насамперед,  підвищують рівень екологічної культури населення та виховують в підростаючого покоління дбайливе ставлення до природи.

Трудові колективи міста працювали на закріплених територіях та прибережних смугах, парках, скверах  та зонах відпочинку. Усі, хто долучився до генерального прибирання міста 25 квітня, працювали активно і згуртовано. Кожен учасник суботника уболіває за своє рідне місто, бо хоче жити у чистому і зеленому Миргороді. Всі, хто вийшов 25 квітня на суботник, підтримав соціально-екологічну акцію «Зробимо Україну чистою! - 2015».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]