Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зменшити енергоспоживання - підтримати енергостабільність!
2022-10-11

11 жовтня міський голова Сергій Соломаха провів оперативну нараду з керівниками комунальних служб та енергопостачальних організацій. Унаслідок атаки росії на енергетичні об'єкти України та пошкодження мереж, ускладнилася ситуація з електропостачанням. Для того, щоб стабілізувати напругу, планують  відключати певні частини енергосистем. Про це на нараді повідомив керівник Миргородської філії ПАТ “Полтаваобленерго” Олег Слинько:" Сьогодні були введені графіки аварійного відключення споживачів Миргородської об’єднаної філії. Це перелік приєднань і перелік ліній, які будуть відключатись при досягненні показників критичного рівня, тобто зниження напруги або зниження частоти".

На нараді обговорювали і альтернативні шляхи забезпечення комунальних підприємств електроенергією, оскільки водопостачання та опалення також залежать від подачі електроенергії, але наразі ситуація вимагає максимальної економії. Для цього у місті знову вимкнуть вуличне освітлення і поступово ліфти.

За інформацією комунальників,  водопостачання у місті та громаді повністю відновлено. Але якщо будуть відключення електроенергії, то можливо і відключення води на певний час,  а отже  - треба мати запаси.

Щодо початку опалювального сезону, то за словами Сергія Соломахи подавати  тепло планують не раніше 20 жовтня, в залежності від температурних показників. Залежатиме ситуація і від подачі електроенергії, яку потрібно максимально економити. На цьому наголосив міський голова.

Необхідність обмеження споживання електроенергії залишається актуальною. Максимально економити  потрібно із 17:00 до 23:00: не вмикати енергомісткі прилади. Зменшити енергоспоживання - підтримати енергостабільність!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]