Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагання зі спортивної риболовлі з нагоди Дня батька!
2020-06-23

Минулої суботи на водоймі мікрорайону «Острів» відбулися міські змагання зі спортивної риболовлі на поплавок з нагоди Дня батька, в яких прийняли участь вісімнадцять сімейних команд. Організатори заходу – відділ молоді і спорту міської ради, центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та громадська організація «Миргородський рибальський клуб».

Умови змагань передбачали участь у них батьків зі своїми дітьми віком від чотирьох до чотирнадцяти років в двох категоріях: батько та одна дитина, батько та двоє і більше дітей. Також, організатори передбачили  індивідуальні номінації, за перемогу в яких могли позмагатися шанувальники спортивної риболовлі.  

Півтори години змагань, відведених на те, щоб проявити всі свої рибальські навички і вміння учасниками змагань, принесли наступні результат: в категорії батько та одна дитина третіми стали Подрига Юрій з сином Єгором, друге місце посіли  Кондрат Микола та Ілля, а перше місце здобула родина Рудюків, батько Вадим та син Даниїл. В категорії батько та дві дитини і більше бронзові медалі здобула  команда Вячеслава, Владислава та Станіслава Грибенюків, срібло у Валентина Скрипника з синами Антоном та Захаром, а першу сходину та золоті медалі виборола найчисленніша команда змагань – Іванець Петро з дочками Анжелікою, Алісою і сином Петром.

В індивідуальних номінаціях переможцями стали Скрипник Захар, Рудюк Даниїл, Подрига Єгор, Пуха Вікторія, Мацейко Олександр.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалям та цінними подарунками. Але й ті, хто не зміг цього разу потрапити до їх числа, отримали від організаторів заходу заохочувальні подарунки для риболовлі.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]