Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Змагання зі спортивної риболовлі з нагоди Дня батька!
2020-06-23

Минулої суботи на водоймі мікрорайону «Острів» відбулися міські змагання зі спортивної риболовлі на поплавок з нагоди Дня батька, в яких прийняли участь вісімнадцять сімейних команд. Організатори заходу – відділ молоді і спорту міської ради, центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та громадська організація «Миргородський рибальський клуб».

Умови змагань передбачали участь у них батьків зі своїми дітьми віком від чотирьох до чотирнадцяти років в двох категоріях: батько та одна дитина, батько та двоє і більше дітей. Також, організатори передбачили  індивідуальні номінації, за перемогу в яких могли позмагатися шанувальники спортивної риболовлі.  

Півтори години змагань, відведених на те, щоб проявити всі свої рибальські навички і вміння учасниками змагань, принесли наступні результат: в категорії батько та одна дитина третіми стали Подрига Юрій з сином Єгором, друге місце посіли  Кондрат Микола та Ілля, а перше місце здобула родина Рудюків, батько Вадим та син Даниїл. В категорії батько та дві дитини і більше бронзові медалі здобула  команда Вячеслава, Владислава та Станіслава Грибенюків, срібло у Валентина Скрипника з синами Антоном та Захаром, а першу сходину та золоті медалі виборола найчисленніша команда змагань – Іванець Петро з дочками Анжелікою, Алісою і сином Петром.

В індивідуальних номінаціях переможцями стали Скрипник Захар, Рудюк Даниїл, Подрига Єгор, Пуха Вікторія, Мацейко Олександр.

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалям та цінними подарунками. Але й ті, хто не зміг цього разу потрапити до їх числа, отримали від організаторів заходу заохочувальні подарунки для риболовлі.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]