Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Зі святом, колеги!
2019-11-09

Шановні колеги, працівники закладів культури, друзі! Прийміть  щиросердні вітання з професійним святом!

9 листопада об’єднало професійним святом миргородських бібліотекарів і музейних працівників, клубників і музикантів - працівників дитячої музичної школи, майстрів прикладного мистецтва. 

Щиро вітаю працівників палацу культури курорту, районного будинку культури і клубів санаторіїв міста! Дякую вам за працю та впевнена у подальших спільних масштабних мистецьких проектах! Вітаю працівників міського будинку культури і центру культури та дозвілля! Дякую вам за щоденний креатив і творчий пошук, за надійність і талант! Вітаю бібліотекарів і музейників, які не тільки видають книги або демонструють музейні експонати – вони вкладають душу у масові заходи, перетворюючи заклади у центри культури та дозвілля! Вітаю і дякую працівникам дитячої музичної школи за те, що не створили в Миргороді елітарну школу для обраних, не замкнулися у межах власного закладу! Ви даруєте високу культуру місту, пропагуєте музичне мистецтво, впроваджуєте мистецькі акції, перфоманси, фестивалі, виховуючи в нас найкращі людські риси. Вітаю творчих працівників центру естетичного виховання – ви розкриваєте і розвиваєте таланти у наших дітях, низький уклін вам за працю! Дякую творчим спілкам у сфері культури – ГО «Творчість» та «Творчий громадянський союз» за розвиток мистецтва та підтримку творчих особистостей Миргорода. Дякую майстрам народного мистецтва – ті дива, які ви даруєте світу, то, безумовно, дар Божий! Вітаю кожен творчий колектив міста, дорослий і дитячий, і дякую  за відданість культурі і мистецтву!

За рік, що минув, багато зроблено у плані зміцнення матеріально-технічної бази. За це щира вдячність керівництву міста, депутатам міської ради, адже виділені кошти на капітальне придбання та ремонти свідчать про увагу до наших проблем, а зрештою служать навіть не нам, а миргородцям, які відвідують наші заходи і наші заклади!  

Професійне свято – нагода підбити певні підсумки, окреслити плани на майбутнє, замислитись над обраним напрямком і, звичайно ж, відзначити тих, хто своїм натхненням і відданістю професії є прикладом для оточення. Грамоти Департаменту культури і туризму Полтавської облдержадміністрації, Почесні грамоти Миргородської міської ради, грамоти відділу культури – то свідчення вашого великого служіння ЇЇ Величності Культурі!

Шановні колеги, бажаю вам творчого горіння, натхнення, реалізації задумів і втілення найсміливіших планів! Здоров¢я вам і вашим родинам! Добробуту і благополуччя!

З повагою

начальник відділу культури Лариса Педченко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]