Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Живи, Україно, незалежна і сильна, і славна, єдина в віках!
2015-08-21

Будь, Україно, сильна, могуча,

Будь нам на вічні часи.

В мирі ласкава, в бою як туча,

Всім нам добро принеси.

Україна крокує шляхом побудови незалежної держави ось уже 24 роки. Проходячи цю нелегку дорогу, вона добивалась успіху, робила фатальні помилки, раділа і сумувала, йшла вперед і відступала , але не здавалась.

У нашої країни, у її народу є одна заповітна мрія - стати не тільки незалежною , але і високо розвинутою європейською державою . А щоб показати, як ми бачимо себе в нашій державі, ким ми є, що для нас є дорогим і чому, що нам потрібно свято берегти і передати, примноживши, своїм нащадкам, Миргородська міська бібліотека для дорослих допомагає інформувати мешканців та гостей нашого міста своїми заходами. Ось і зараз

в читальній залі нашої бібліотеки оформлена виставка-огляд друкованої та періодичної літератури « Живи, Україно, незалежна і сильна, і славна, єдина в віках». На виставці представлена література, яка широко, змістовно, з науковим підходом до нашої історії розкриває етапи становлення української державності, читачі можуть знайти відповіді на питання: як зростала сила національної свідомості нашого народу, ознайомитися з історією нашої національної та державної символіки, про вшанування пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.

Відвідувачі знайдуть для себе літературу, яка розповідає про людей , яким довелося зброєю слова виборювати нашу свободу, а також багато цікавого про держаних діячів, які брали участь у розбудові нашої країни.

 Працівники бібліотеки гостинно запрошують всіх бажаючих відвідати наш заклад і переглянути книжкову виставку, присвячену Дню Незалежності України. Бібліотека працює щоденно з 9-00до 18-00 крім п’ятниці та суботи.

А.Г.Федченко,

 завідувач міської бібліотеки для дорослих

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]