Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Жорстока війна забрала життя Воїна Максима Фещука
2023-11-19

Жорстока війна забрала життя нашого земляка, захисника Батьківщини, безстрашного Героя Максима Васильовича Фещука.  2 листопада 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Андріївка Бахмутського району Донецької області старший стрілець-оператор 5-го штурмового батальйону військової частини 0501 солдат Фещук загинув смертю героя. До останнього подиху він залишився вірним військовій присязі і Україні, яку любив понад усе. 20 листопада миргородці попрощалися із відважним Воїном.

Максим Васильович народився 23 вересня 1982 року в місті Київ. Закінчив школу та технікум електронних приладів. У 2003 році разом з батьками переїхав до Миргорода. Вивчився на  кухара-кондитера у Миргородському професійно-технічному училищі №44 і працював у санаторії ім. М,Гоголя. Але відчув у собі покликання допомагати людям і отримав медичну освіту в Київському медичному коледжі. Працював медбратом в столичній клініці. З початком повномасштабного вторгнення клініка, в якій працював Максим Васильович, транспортувала поранених, надавала першу медичну допомогу, 24 вересня 2022 року Максим Фещук пішов у військкомат. Служив у 92-й окремій штурмовій бригаді імені кошового отамана Івана Сірка. Разом з побратимами стрілець-оператор Фещук нищив ворога і виганяв окупанта з української землі. На жаль, 2 листопада 2023 року у ході жорстокого бою Максим Васильович загинув. Він із честю виконав свій військовий обов'язок і віддав життя за своїх рідних, свою державу.

Глибокі слова співчуття рідним та побратимам від всієї громади висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій. 

Поховали миргородського захисника з відповідними військовими почестями на місцевому кладовищі на Дранках.

 Рішенням 42 сесії Миргородської міської ради присвоєно почесне звання "Почесний громадянин Миргородської громади" (посмертно)

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]