Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Затверджено Угоди передачі коштів позики НКПВУ
2019-11-15

Як відомо, у Миргороді з допомогою Надзвичайної кредитної програми для  відновлення України, буде реалізовано два проєкти: "Реконструкція центру естетичного виховання" та "Реконструкція старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв". Уже проведено велика робота у цьому напрямку. Черговим кроком цієї роботи стало затвердження двох Угод передачі коштів позики НКПВУ.

Рішенням 50-ї сесії депутати затвердили Угоду про передачу коштів позики №13010-05/137 від 11 вересня 2019 року між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Миргородською міською радою Полтавської області та відділом капітального будівництва Миргородської міської ради для забезпечення реалізації проекту "Реконструкція центру естетичного виховання за адресою: вул. Грекова 5 в м.Миргород Полтавська обл."  та Угоду про передачу коштів позики №13010-05/136 від 11 вересня 2019 року між Міністерством фінансів України, Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Миргородською міською радою Полтавської області та відділом капітального будівництва Миргородської міської ради для забезпечення реалізації проекту "Реконструкція старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв по вул. Гоголя, 173/2 в м. Миргород Полтавської області".

Начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик нагадала, реалізувати ці два проєкти  планують протягом 2019-2021 років за кошти Європейського Інвестиційного Банку. Для реконструкції  об'єктів потрібно 55 млн. грн. 41 млн.грн. отримає Миргородська міська рада безповоротних коштів від держави, яка позичила  кошти ці у банку і буде повертати кредит і платити відсотки.

Напередодні сесійного засідання, 14 листопада, було затверджено План соціального менеджменту субпроєктів Надзвичайної кредитної програми для відновлення України для проєктів, що реалізуються у Миргороді: "Реконструкція Центру естетичного виховання за адресою: вул. Грекова 5 в м. Миргород Полтавська обл." та "Реконструкція старої будівлі школи № 1 під школу мистецтв по вул. Гоголя, 173/2 в м. Миргород Полтавської області". На першому засіданні Робочої групи було обговорено зміст та суть Плану соціального менеджменту субпроєктів Надзвичайної кредитної програми для відновлення України, потім відбувалися консультації з комунікаційними експертами.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]