Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Затверджено бюджет громади на 2023-й рік
2022-12-23

На 28-й сесії  Миргородської міської ради 8-го скликання, засідання якої відбулося 22 грудня, депутати міської ради ухвалили бюджет громади на наступний рік. Оскільки сесія почалася о 9-й годині, депутати долучились до загальнонаціональної хвилини мовчання, вшанувавши світлу пам'ять українців, які загинули від рук російських окупантів. Порядок денний сесії, яку вів міський голова Сергій Соломаха, складався із 56 питань. Першим рішенням депутати присвоїли звання Почесний громадянин Миргородської територіальної громади Сергію Пастуху (посмертно). Сергій Анатолійович загинув, захищаючи нашу землю  від російських окупантів.

Далі депутати міської ради заслухали інформацію начальника фінансового управління  Сергія Скляра щодо бюджету Миргородської територіальної громади на 2023-й рік. Начальник фінансового управління повідомив, що бюджет в цілому розрахований в сумі 482,8 млн. грн.. Цьогоріч, за словами Сергія Скляра, Державний бюджет затвердив освітню субвенцію в сумі 87,5 мільярдів гривень, але Кабінет Міністрів її іще не розподілив, тому бюджет Миргородської міської територіальної громади було прийнято без освітньої субвенції.

Позитивно вирішили депутати й інші фінансові питання: про встановлення вартісного критерію для розмежування основних засобів та малоцінних матеріальних активів органами місцевого самоврядування; про граничні суми витрат на придбання легкових автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування.

Інші рішення, які також були підтримані депутатами, стосувалися внесення змін до програм у галузі будівництва, реконструкції та модернізації об’єктив інфраструктури населених пунктів громади; капітального ремонту та реконструкції житлового фонду; реконструкції та будівництва зовнішнього освітлення в населених пунктах; кількісного та персонального складу виконавчого комітету.

Позитивно вирішені проекти рішень і в соціальній сфері. Це затвердження порядків виплат матеріальних допомог, передбачених Програмою соціального захисту населення на 2022–2024 роки, та затвердження порядків надання матеріальних допомог та соціальної підтримки захисникам і захисницям та членам їх сімей на 2023–2025 роки.

Надали депутати згоду й на організацію співробітництва з територіальними громадами: Гоголівською селищною територіальною громадою у сфері надання комплексної реабілітації дітям та співробітництва з Комишнянською селищною територіальною громадою у галузі делегування виконання окремих завдань щодо забезпечення місцевої пожежної охорони. Із Великосорочинською, Комишнянською і Ромоданівською громадами  наша громада  співпрацюватиме у галузях освіти  та охорони здоров'я.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]