Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання Секції місцевого економічного розвитку Асоціації міст України
2017-02-14

13-14 лютого Миргород долучився до участі в засіданні Секції місцевого економічного розвитку Асоціації міст України, що проводиться в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)». Представником від Миргорода була начальник відділу економічного прогнозування та туризму міської ради Оксана Голуб.

На засіданні, що проходить в Харкові, було обговорено проблемні питання місцевого економічного розвитку, як: фіскальні стимули економічного розвитку громад, стратегічне планування, підвищення інституційної спроможності, створення індустріальних парків, центрів ділової активності громадян, розширення мережі громадських та комунальних організацій розвитку міст та багато іншого.

Почесним гостем заходу став народний депутат України Анатолій Денисенко. Він презентував учасникам засідання законопроект, що має захистити права інвесторів в разі виникнення проблемних ситуацій з незавершеним будівництвом.
  Приймаючою стороною заходу виступила Харківська міська рада, яка поділилася досвідом розробки Стратегії свого міста на 2016-2020 роки. Проблемні питання, які виникають в ході розроблення стратегічних документів виявились актуальними і для всіх територій України.

Нагадуємо, що Миргород наразі також знаходиться в процесі розробки Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону на 2017-2026 роки, зокрема на стадії визначення стратегічних, оперативних цілей та завдань.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]