Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємств
2021-04-21

Відбулося чергове засідання комісії з питань контролю за фінансово-господарською діяльністю комунальних підприємств міської ради під головуванням заступника міського голови Наталії Молочко. На засіданні слухали фінансовий звіт за минулий рік КП "Миргородводоканал" та інформацію щодо планування фінансової діяльності КНП "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" на 2021 рік.

Після ознайомлення членів комісії з фінансовим планом лікарні на 2021 рік, а саме: докладного звіту керівництва про діяльність підприємства, обговорення та надання рекомендацій, комісія погодила план та доручила профільним підрозділам виконавчого комітету у визначений термін надати відповідні пропозиції по оптимізації роботи та контролю за фінансово-господарською діяльністю підприємства.

Акцент під час обговорення фінплану медичного закладу на поточний рік було зроблено на планових витратах, на заробітній платі в порівнянні з минулим роком, низькому рівні оплати праці медичного персоналу, а також розширення діючих платних послуг, з врахуванням нових прогнозних пакетів.

Серед рекомендацій, записаних в протоколі, наступні: протягом місяця відділу охорони здоров'я та КНП «МЛІЛ» доручено провести перегляд штатного розпису в частині адмін- та обслуговуючого персоналу. Також необхідно проаналізувати використання комп'ютерної техніки та провести перерозподіл наявної техніки з метою ефективного використання лікарями. А ще комісія доручила перевірити ефективність використання системи МС-МЕД та на постійному контролі тримати використання коштів на придбання медикаментів у тому числі і на лікування хворих на ковід.

За результатами обговорення комісія погодила фінансовий план "Миргородська лікарня інтенсивного лікування" Миргородської міської ради на 2021 рік.

Під час обговорення фінансового звіту комунального підприємства "Миргородводоканал" за 2020 рік комісія надала наступні пропозиції:

юридичній службі проаналізувати питання відносно позовної заяви ПОР «Полтававодоканал» до КП «Миргородводоканал» щодо стягнення боргу; провести оптимізацію штатного розпису в частині адміністративно управлінського персоналу; продовжити роботу по встановленню загальнобудинкових лічильників на споживання води; посилити роботу з боржниками.  Фінансовий звіт за минулий рік водоканалу також затвердили.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]