Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо у світ книги
2018-05-14

У міській  бібліотеці для дітей  пройшли екскурсії  під назвою «Запрошуємо у світ книги»  для учнів других класів ЗОШ №3. Мета екскурсії полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.

Маленькі читачі охоче завітали в чарівну оселю дитячої книги, яка не залишила жодну дитину байдужою. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів.  Новенькими палітурками книги привернули увагу малечі та повели їх у чарівний світ чудес, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії. І  якщо діти хочуть дружити з книгою, необхідно обережно ставитися до неї, берегти її, і вона розповість багато цікавого. Школярі  познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгою. Діти жваво цікавилися книгами та журналами, слухали розповіді бібліотекаря, відповідали на запитання вікторини, взяли участь в літературних іграх. Крім того, ведуча заходу проінформувала, що у бібліотеці є чимало дитячих періодичних видань, серед яких: «Пізнайко», «Смайлик», «Барвінок», «Малятко» та ін.

  Працівники бібліотеки  запрошують всіх вчителів  та учнів молодших класів завітати на до бібліотеки на екскурсії  з метою  ознайомлення  з правилами користування бібліотекою, різноманітністю книг у бібліотеці; залученню  учнів до читання; виховування  любові до книги і бережливого ставлення до неї.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]