Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрошуємо на конкурс молодих лідерів
2016-01-18

Конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи проводитиме 9-11 лютого 2016 року у м. Київ регіональний тренінг-семінар для молодих лідерів. Семінар є прекрасною можливістю для зустрічей та спілкування з міжнародними та українськими політиками, експертами, депутатами місцевих рад, членами Делегації України до Конгресу місцевих та регіональних влад.

Мета семінару – обмін думками та досвідом у розвитку місцевої демократії в Україні та ознайомлення з подібною практикою в країнах Європи; підвищення обізнаності молодих лідерів України з питань Європейської Хартії місцевого самоврядування; ознайомлення із загальними принципами місцевої та регіональної демократії, а також із механізмами залучення громадськості до плануванні ініціатив і прийняття рішень; посилення розуміння учасників щодо питань етики та протидії корупції на місцевому рівні.

До участі у відборі на конкурсній основі запрошуються соціально та політично активні чоловіки та жінки віком до 35 років з Київської, Кіровоградської, Полтавської та Черкаської областей, які представляють такі цільові групи:

 

  • лідери громадських організацій або професійних асоціацій;
  • нещодавно обрані на посаду депутата місцевої ради, а також міського, сільського, селищного голови або ті, хто брали участь у місцевих виборах;
  • представники місцевих осередків політичних партій України;
  • неформальні лідери: блогери, журналісти, представники громадянського суспільства;
  • представники активних громадських груп.

Організатори надаватимуть перевагу учасникам, які до цього часу не брали участь у подібних програмах навчання та/або стажування в Україні чи за кордоном. Знання англійської мови для участі у семінарі є бажаним, проте не обов’язковим критерієм для відбору.

Для участі у семінарі необхідно заповнити аплікаційну форму (додати фотографію) та надіслати її до 19 січня 2016 року на електронну адресу [email protected]. Остаточний відбір учасників, а також короткі інтерв’ю (у скайпі або по телефону) з кандидатами відбудуться до 25 січня 2016 року. Обраним кандидатам буде надана більш детальна інформація щодо участі у семінарі. Контактна особа - Вікторія Терещенко, Асистент проекту Сприяння розвитку місцевої демократії в Україні Конгрес місцевих та регіональних влад

Тел: +38 425 02 62 (int. 134)

Моб: +38 097 866 79 66

E-mail: [email protected]

http://www.coe.int/en/web/kyiv

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]