Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Запрацював "Myrhorod Business Lab"
2023-12-11

6 грудня 2023 року у межах програми EU4Business за фінансування ЄС та Німеччини запустили портал «Myrhorod Business Lab» - веб ресурс, спрямований на налагодження зв’язків між бізнесом, туристами та інвесторами  Миргородської громади. Задум, розроблений у рамках проєкту «Активізація бізнес-діяльності, як ключовий фактор економічної стійкості громади".

 

На офіційній презентації порталу розповіли про створення сайту, його наповнення та спрямування. Заступник міського голови Наталія Молочко зазначила важливість такого інтернет ресурсу для Миргородської громади.

Онлайн участь у презентації порталу також взяли Владислав Кавелін, регіональний координатор програми міжнародної співпраці EU4Business, GIZ та Валерій Майборода, заступник виконавчого директору Фонду розвитку. Вони подякували представникам Миргородської міської ради за плідну співпрацю, ефективне впровадження проекту та наголосили, що і в подальшому будуть активно підтримувати підприємництво, збільшуючи його спроможності та надаючи нові можливості для розвитку.

Голова ГО «Зміни можливі» Олена Булойчик акцентувала на тому, що портал буде дуже корисною платформою для підприємців.

Над упорядкуванням сайту працювали спеціалісти міської ради: Вероніка Дорогань – керівниця відділу підприємництва, торгівлі та АПК; Уляна Максюта – головна спеціалістка відділу економіки та туризму; Віталій Логвин – начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту. Вони детально розповіли про структуру сайту, закликали підприємців та всіх зацікавлених осіб долучитися до його наповнення. Робота над порталом триває. У подальшому планується залучати представників місцевого бізнесу, з метою розміщення інформації про їхні об’єкти бізнесу на порталі. 

Також на загал було представлено і створений в рамках проєкту інвестиційний проморолик. У ньому розповідають про економічний потенціал Миргородської громади, її переваги та сприятливий бізнес-клімат. Презентовані україномовна та англомовна версії, мають на меті привернути увагу потенційних інвесторів та партнерів з-за кордону.

Довідкова інформація:

Захід організувала ГО «Зміни Можливі» в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці  «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» за співфінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Стратегічний виконавець програми – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Виконавець грантового конкурсу – Фонд розвитку підприємництва. Виконавці гранту – Миргородська і Горішньоплавнівська міські ради у партнерстві з ГО «Зміни можливі».

Зміст публікації є виключною відповідальністю Миргородської ради  і не обовʼязково відображає позицію ЄС, Німеччини, ФРП.

#eu4business, #MovingForwardTogether, #gizSME, #BDF

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]