Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Заняття з комп’ютерної грамотності
2019-05-15

Завдяки місцевій програмі «Місто активних громадян» та фінансовій підтримці із місцевого бюджету у рамках проекту «Простір вільного розвитку літніх людей» життя людей старшого віку у Миргороді стає цікавішим і насиченішим. Мета цього проекту – розвиток активності людей літнього віку, створення простору для їх самореалізації: організація їхнього дозвілля, набуття нових та корисних знань і навичок, залучення в життя громади.

За підтримки директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вікторії Максимової з’явилася ще одна можливість зробити дозвілля літніх людей цікавим і корисним. Тому планується провести 12 заходів на різну тематику. Вони стосуватимуться підвищенню юридичної грамотності, проведення творчих вечорів, пішохідні екскурсії, покращенню психологічного здоров’я, зустрічі з творчими особистостями, заняття з комп’ютерної грамотності.

Проект «Простір вільного розвитку літніх людей» допоможе людям старшого покоління адаптуватися до сучасних умов, реалізуватися, набути нові знання і навички, які вони зможуть використовувати у своєму житті. У рамках цього проекту для студентів Університету третього віку відбулося перше заняття з комп’ютерної грамотності під назвою «Знайомство з комп’ютером», яке провела фахівець із соціальної роботи Валентина Донцова. Вона розповіла що таке комп’ютер, як його можна використовувати у повсякденному житті та познайомила присутніх із системним блоком, клавіатурою, монітором та мишкою. Незважаючи на свій вік, студенти Університету третього віку виявили ентузіазм та наполегливість у вивченні комп’ютера.

Заняття було цікавим та насиченим новою інформацією. Підопічні Територіального центру залишились задоволеними від проведеного заходу та з нетерпінням чекають нових занять.

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]