Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Заняття з арт–терапії для студентів Університету III віку
2023-04-03

Кожен з нас стикається з різноманітними проблемами, які можуть викликати різні негативні почуття: роздратування, страх, занепокоєння, нерозуміння, сумніви, образу чи злість. З такими ситуаціями у когось виходить впоратися самостійно, а комусь може знадобитися допомога. Більшості людей легше висловити свої думки чи внутрішні переживання у вигляді малюнка. Тому одним із захоплюючих напрямів у психології для корекції емоційного стану вважається арт–терапія. Творчість може бути прекрасним способом підтримати своє психічне здоров’я і гарним способом турботи про себе. Лікування мистецтвом є ефективним та корисним і не має протипоказань та дозволяє досягти добрих результатів.

Психолог Міжнародної гуманітарної організації “INTERSOS” Людмила Мисяк підготувала та провела для студентів Університету III віку заняття з арт–терапії. Пані Людмила запропонувала підопічним Територіального центру відтворити на папері, як виглядає тривога, яку має  форму, вигляд, колір, чи є у неї тіло? Навіть, коли ми маємо справу з безліччю емоцій, нам буває важко їх розпізнавати. Визначити негативну емоцію дуже важливо. Це перший крок в боротьбі з нею. Тому вправа “Колесо відчуттів” допомогла у цьому. Також були запропоновані вправи з метафоричними асоціативними картами “Я сьогодні відкрию в собі” або “Послання на день”, які викликали велику цікавість серед присутніх. Завдяки арт–терапії слухачі Університету III віку через творчість зазирнули всередину себе, розкрили внутрішні сили та підвищили самооцінку. Щиро дякуємо психологині Людмилі Мисяк за те, що їй вдалося підібрати ключ до кожного, а наші підопічні на якийсь час забули про всі свої проблеми.

Територіальний центр соціального обслуговування ( надання соціальних послуг)

 

 

.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 травня 2024 року

     
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]