Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Заключний акорд фестивалою «В гостях у Гоголя»
2018-07-10

Заключним потужним акордом фестивалю «В гостях у Гоголя» стане унікальна можливість побачити й почути справжніх віртуозів, майстрів виконавської майстерності.

Лауреат міжнародних конкурсів, український скрипаль-віртуоз Валерій Соколов у рамках свого концертного туру Україною подарує нам концертну програму «Валерій Соколов та друзі». Концерт відбудеться о 15.00 14 липня у залі районного будинку культури.

Валерій Соколов - нині один із найбільш затребуваних у світі скрипалів, який здобув визнання завдяки віртуозній бездоганності гри та емоційності у виконанні найскладніших творів скрипкового репертуару. Нагадаємо, музикант прославився ще 18-річним, після того, як про нього зняв фільм «Скрипка в душі» знаменитий французький режисер Бруно Монсенжон і ця стрічка з успіхом транслювалася на телеканалі ARTE TV по Європі.

Нині сольні концерти 31-річного скрипаля відбуваються в найпрестижніших залах, зокрема в паризькому театрі Шатле, Театрі на Єлисейських полях, Лондонському Вігмор-холі, Театрі Олімпіко в Римі, у Лінкольн-центрі, Фестивальному залі Баден-Бадена, в Карнегі-холі...

Концерт «Валерій Соколов та друзі» складатиметься з музики, написаної в Італії або про Італію. Будуть виконані легендарні «Пори року» Антоніо Вівальді, Концерт для акордеона з оркестром Рішара Гальяно та «Спогад про Флоренцію» Петра Чайковського у виконанні камерного оркестру під орудою Віталія Протасова, солісти — Валерій Соколов і знаний сербський акордеоніст Іовіц Івановіч.

Запрошуємо миргородців та гостей міста!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]