Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
World Cleanup Day у Миргородській громаді
2024-09-24

20 вересня 2024 року Миргородська громада долучилася до глобальної ініціативи World Cleanup Day. Міська рада організувала цілий ряд заходів, залучивши до них школярів, дошкільнят та гуртківців.

Учні шкіл взяли участь у акції «ПЕТ-пляшечки збери – довкілля збережи». Зібрані пластикові пляшки передали на переробку комунальному підприємству "Спецкомунтранс". За це школи-учасниці отримали заохочувальні подарунки.

Дошкільнята теж не залишилися без уваги. В рамках акції «Здай батарейку – врятуй їжачка» малеча збирала використані батарейки. Зібрані елементи живлення передали на безпечну утилізацію в «Екобус». Дитячі садки, що долучилися до ініціативи, також отримали нагороди.

Члени гуртка «Фотонатураліст» вирушили на екскурсію до КП «Спецкомунтранс». Діти на власні очі побачили процес переробки сміття, поглибивши свої знання про екологію та рециклінг.

Протягом дня для малечі організували навчальні ігри та квести, присвячені сортуванню сміття. Гурток «Фотонатураліст» за активність отримав конструктор на сонячних батареях – наочний приклад використання чистих джерел енергії.

Всесвітній день прибирання в Миргороді продемонстрував, що дбати про довкілля – справа кожного. Завдяки спільним зусиллям дітей, батьків, педагогів та комунальних служб громада стала чистішою, а підростаюче покоління – екологічно свідомішим.

Миргородська міська рада висловлює подяку всім учасникам за їхній внесок і закликає продовжувати цю важливу справу.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Флешмоб для школярів

Оголошується Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади, який відбудеться у період з 16 по 27 вересня 2024 року.

     
     
Оголошення

Повідомлення про планову діяльність та оцінку її впливу на довкілля

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]