Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Визначили кращих бухгалтерів в Україні
2015-12-14

Одинадцятеро бухгалтерів стали переможцями третього Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України». Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася в Міністерстві фінансів України. Конкурс 2015 пройшов під девізом: «Станьте членом вищої ліги бухгалтерів-управлінців!». У десятці кращих  бухгалтерів України і головний бухгалтер ООО "Грейн Інновейшн Системз" з Миргорода Юлія Покас.

З 3000 учасників у фінал вийшли 10: Христина Рівак (м.Львів), Юлія Покас (м Миргород), Оксана Боброва, Айна Борових (м.Одеса), Олексій Радонов (м.Суми), Наталія Пиль, Юлія Алфьорова ( м.Дніпропетровськ), Галина Дарчук (м.Чернівці), Юлія Покидюк (м.Луцьк), Юлія Левицька (Хмельницька обл.). Крім того, переможцем СМС-голосування став Ярослав Петруненко (м.Одеса)

Конкурс «Кращий бухгалтер України» проходив у три етапи, учасники відповіли на професійні тести і завдання, а також підготували творчу роботу на тему «Система заходів, що сприяють виведенню бізнесу з тіні і залученню інвестицій в Україну». У цій роботі конкурсанти відобразили своє бачення проблеми удосконалення механізмів управління економікою України, пов'язаної з відсутністю цілісної концепції розвитку, і запропонували варіанти рішень.

Переможці конкурсу стали членами Вищої ліги бухгалтерів-управлінців, про що свідчать видані ВБК сертифікати «Головний бухгалтер - партнер керівника і держави». Сертифікати засвідчені підписами керівників з Міністерства фінансів України, Київського національного економічного університету та ВКК «Баланс-Клуб». Також переможці отримали грамоти Міністерства фінансів України за внесок у розвиток професії бухгалтера та цінні подарунки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]