Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Вивчаємо переваги кластерного підходу до партнерства в громаді
2024-05-17

Благодійний фонд «Повір у себе» у партнерстві з Федеральним Міністерством економічної співпраці та розвитку, KFW DEG Impuls та Астарта-Київ другий рік поспіль упроваджує проєкт «Курс на Незалежність», що спрямований на підтримку малого та середнього бізнесу, та має на меті створити потужну екосистему малих виробників та великого бізнесу для підтримки економічної стабільності країни. Курс на незалежність» - це благодійний проєкт для українців, які мають власну справу, але потребують коштів на обладнання для її розвитку. Крім надання грантової підтримки у вигляді обладнання для розширення виробництва, благодійний фонд «Повір у себе» також проводить навчання.

16 травня 2024 року  благодійний фонд «Повір у себе» організував семінар на тему «Кластерний підхід до партнерства в регіоні» та нетворкінг між малими підприємцями із залученням представників місцевої влади.

Від Миргородської громади захід відвідали працівники відділу розвитку бізнесу, торгівлі та туризму управління економічного розвитку та інвестицій міської ради Вероніка Дорогань та Інна Білозоренко. Також до семінару долучилася підприємця у сфері крафтового бізнесу Людмила Шевченко, яка попередньо вже отримала підтримку у грантовому конкурсі «Курс на незалежність».

Семінар проводили Віталій Цопа та Андрій Сосновський - тренери першої в Україні бізнес школи від Міжнародного інституту менеджменту МІМ. Вони розкрили тему створення кластерів на національному, регіональному та локальному рівні. Також були представлені успішні мотивуючі приклади діяльності кластерів у світі та Україні.

На заході всі учасники змогли поділитися думками про можливі напрямки створення кластері у своїх громадах та долучитися до обговорення по підтримці малого та середнього підприємництва задля зміцнення економіки країни.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Перелік боржників до бюджету громади станом на 1 липня 2024 року!

За інформацією податкової служби, 5788 жителів громади станом на 1 липня 2024 року мають борг до бюджету громади, загальна сума якого складає близько 16,0 млн грн. 

Перевірити наявність боргу можна за посиланням.

     
     
Потреба у працівниках
Потреба у працівниках на 17 липня 2024 року
 
     
     
Затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

Миргородська міська рада повідомляє, що рішенням п’ятдесят першої сесії Миргородської міської ради восьмого скликання від 12 липня 2024 року №196 "Про розгляд та затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок":

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]