Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Виїзний прийом громадян у Кибинцях
2023-06-28

У межах запланованих зустрічей з жителями сіл громади, міський голова Сергій Соломаха та його заступники побували у селі Кибинці. Активісти цього невеликого селища мали змогу поставити запитання та  отримати відповіді на хвилюючі їх питання. А найбільше їх нині непокоїть відсутність  робіт по відсипці й грейдеруванні вулиць без твердого покриття та водопостачання на окремих вулицях, поводження з твердими побутовими відходами, благоустрій села.

Відповідаючи на запитання Сергій Павлович зазначив, що міська влада робить усе можливе, щоб у сільських населених пунктах люди отримували  всі необхідні послуги.  

Для того, щоб люди могли на місці вирішити питання, до них приїхали і представники комунальних служб, фахівці з юридичних, земельних  питань, містобудування.  Вони надали консультації та розповіли про спільну взаємодію для вирішення індивідуальних та колективних питань жителів села Кибинці.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]